دوربین مداربسته, مقالات تخصصی دوربین مداربسته

انواع کابل در دوربین مداربسته

Cable Types In CCTV

انواع کابل در دوربین مداربسته کدام اند؟ یکی از اصلی ترین اجزای تشکیل دهنده سیستم مداربسته که نقش بسیار مهمی در کیفیت تصاویر ارسالی به نمایشگرهای تلویزیونی را بر عهده دارد، کابل های تصویر می باشند. در سیستم های مداربسته آنالوگ، کابلی که از دوربین سته بهدستگاه ضبط DVR متصل می گردد، کواکسیال نام دارد. این کابل سیگنال های دیتا را از دوربین به دستگاه DVR برای پردازش و نمایش تصاویر بر روی نمایشگرها ارسال می کند.

در دوربین های تحت شبکه از کابل های شبکه استفاده می شود که معمولا کابل های رایج مورد استفاده CAT6 و CAT5 هستند.کابل های شبکه در متراژ بالای ۱۰۰متر با افت سیگنال مواجه شده و الزاما نیاز به تقویت کننده های سیگنال دارند، کابل شبکه یا کابل به هم تابیده به کابلهایی اطلاق می شود که از ان برای انتقال دیجیتال اطلاعات استفاده کرد.

انواع کابل در دوربین مداربسته آنالوگ 

  1.  کابل کواکسیال RG11
  2.  کابل کواکسیال RG6
  3.  کابل کواکسیال RG58
  4. کابل کواکسیال RG59

 

انواع کابل در دوربین مدار بسته

انواع کابل در دوربین مدار بسته

کابل کواکسیال RG59

کابل های کواکسیال RG59

از مغزی مفتولی و شیلد تشکیل شده اند در متراژ های نسبتا کمتری قابل استفاده بوده و مناسب ترین متراژ حداکثر کابل کشی تا ۳۰۰متر به صورت مستقیم می باشد. در صورت استفاده بیش از این متراژ عموما با افت سیگنال در انتقال تصاویر از دوربین های مدار بسته به دستگاه DVR مواجه شده که باعث ایجاد نویز و افت کیفیت تصاویر دوربین های مدار بسته خواهد گردید.

این مطلب را هم ببینید
WDR چیست؟

کابل های کواکسیال RG58

از مغزی چند رشته و شیلد تشکیل شده، کارکرد مشابهی با کابل های کواکسیال RG59 داشته و فقط به علت چند رشته بودن مغزی کابل دارای قابلیت انعطاف پذیری بیشتری بوده و اغلب برای  نصب دوربین مدار بسته در کابین آسانسورها که همواره در حرکتند کاربرد دارد. زیرا اگر در این موارد از کابل های RG59 که دارای مغزی مفتولی است استفاده گردد ممکن است که مرور زمان و حرکت کابل رها شده ای که برای حرکت همزمان با کابین آسانسور کشیده شده، دچار قطعی کابل و شکست مغزی کواکسیال گردد.

کابل های کواکسیال RG6

برای مسافت های تا ۵۰۰متر ساخته شده و بدون هیچ مشکل و افت سیگنالی می تواند انتقال سیگنال از دوربین مدار بسته تا دستگاه DVR را انجام دهد ، در واقع برای مسافت های بالای ۳۰۰متر مطلوبتر آن است که از کابل های کواکسیال RG6 در پروژه ها استفاده گردد.

کابل های کواکسیال RG11

از کابل های ذکر شده قوی تر بوده و برای متراژ هایی مابین ۸۰۰ تا ۹۰۰ متر مناسب بوده و می تواند تصاویر دوربین مدار بسته را تا این فواصل بدون افت ارسال نماید ، استفاده از این کابل ها عموما در کارخانه ها و یا سوله های بزرگ رایج می باشد.

این مطلب را هم ببینید
نحوه قفل کردن و نشانه گذاری بر روی فیلم ها در دستگاه های رکوردر

کابل های کواکسیال

از چند بخش تشکیل شده اند که روکش پلاستیکی در بالا و زیر آن تعدادی شیلدهای به هم بافته شده که در کابل های مرغوب معمولا به تعداد ۱۴۴ رشته هستند قرار دارد زیر شیلد یک روکش فویل دو منظوره که از طرف بالا هادی و از طرف پایین عایق می باشد . برای کاهش اثرات امواج مغناطیسی که ازکابل های برق ساطع می گردد و همچنین از طرف بالا که هادی می باشد برای قوی تر شدن ارسال سیگنال های دیتا از دوربین مدار بسته به دستگاه DVR در صورت کشیده شدن بیش از حد کابل ها در هنگام کابل کشی یا پارگی شیلدها کاربرد دارد قرار دارند.

Co Axial Cable

Co Axial Cable

در زیر روکش فویل یک روکش عایق دی الکتریک برای عایق نمودن مغزی یا هسته مرکزی از بقیه اجزاء تشکیل دهنده کابل کواکسیال تعبیه گردیده است. در مغزی یا هسته مرکزی کابل کواکسیال که عمدتا از جنس آلیاژ مس می باشد قرار داشته که در کابل کواکسیال RG58 این مغزی به صورت رشته های باریکی از سیم برای انعطاف پذیری بیشتر قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *