اخبار تکنولوژی

داستان های مصور به صورت مجازی با اپلیکیشن راویتون

اپلیکیشن راویتون

امروز می خواهیم بیشتر درباره ی اپلیکیشن راویتون صحبت کنیم. این روزها بسیاری از افراد ترجیح می دهند که کتاب های مصور را مطالعه کنند، همان طور که ممکن است بدانید این کتاب ها حرف اول را در جهان می زنند و مخاطبان خاص خود را هم دارند، در گذشته بسیاری از افراد ماجراهای تن تن را دنبال می کردند که جزو داستان های مصور بود و بسیار هم در زمان خودش محبوب بود، امروزه اپلیکیشن داستان های مصور آمده است و بسیاری از افراد روزانه آن را دنبال می کنند، اگر علاقه مند هستید تا بیشتر درباره ی اپلیکیشن راویتون بدانید تا انتها با ما همراه باشید.

با اپلیکیشن راویتون بیشتر آشنا شو

داستان های مصور از گذشته وجود داشتند و بسیار هم مورد توجه قرار می گرفتند، در این داستان ها شخصیت ها به صورت علنی حضور دارند، و خود را به صورت فیزیکی نشان می دهند.

اپلیکیشن راویتون

کمیک استریپ دنباله‌ای از نقاشی‌ها است، اغلب کارتونی، که در پانل‌های مرتبط با یکدیگر چیده شده‌اند تا طنز مختصری را نشان دهند یا روایتی را شکل دهند که اغلب به صورت سریالی، همراه با متن در زیرنویس‌ها شکل می‌گیرد. به طور سنتی، در طول قرن بیستم و تا قرن بیست و یکم، اینها در روزنامه‌ها و مجلات منتشر می‌شدند، که به صورت سیاه و سفید در روزنامه‌ها چاپ می‌شد، با ظهور اینترنت، کمیک استریپ های آنلاین به عنوان وب کمیک ظاهر شدند. که در اپلیکیشن راویتون نیز به همین صورت است.

کمیک استریپ

یک کمیک استریپ دارای یک پانل یا سه پانل است که یک داستان یا یک جوک را روایت می کند. کمیک‌های طنز معمولاً در صفحات برخی از بخش‌های سرگرمی روزنامه‌ها یا به‌طور فزاینده‌ای در اینترنت یافت می‌شوند، زیرا مقالات بیشتری برای صرفه‌جویی در هزینه ها منتشر می‌شوند. طنزهای موجود در سرمقاله معمولاً جدی تر هستند و در صفحات نظرات روزنامه ها یافت می شوند. گاهی اوقات نویسندگان و هنرمندان با یکدیگر همکاری می کنند و کتاب های کمیک می سازند، جایی که به جای اینکه منتظر مقاله جدیدی باشند تا بفهمند در داستان چه اتفاقی می افتد، یک خط داستانی به طور کلی نشان داده می شود.

برخی از هنرمندان رمان‌های کلاسیک و کتاب‌های دیگر را گرفته‌اند و آن‌ها را به رمان‌های گرافیکی تبدیل کرده‌اند که در آن داستان در قالب کتاب کمیک به تصویر کشیده می‌شود. برخی از کمیک استریپ‌ها اصلاً در روزنامه‌ها نمایش داده نمی‌شوند. اینها معمولاً در اینترنت یافت می شوند و به آنها وب کمیک می گویند. همه اینها در قدیم وجود نداشتند. در اپلیکیشن راویتون هم داستان های مصور به صورت مجازی در آورده شده است.

تاریخچه ی داستان های مصور

استریپ‌های روایی و کمیک‌ها مدت‌هاست که وجود داشته‌اند، اما شکل امروزی آن‌ها در حدود سال 1865 در آلمان با مکس و موریتز اثر ویلهلم بوش آغاز شد. این دو کودک شیطون مبنای بسیاری از کمیک استریپ های دیگر شدند.

اولین کمیک های رنگی در اواخر دهه 1890 ظاهر شدند. خرس‌های کوچک، ساخته جیمز سوینرتون، ابتدا ظاهر شد و پس از آن کوچه هوگان (خانه بچه زرد) توسط ریچارد اوتکو یک سال بعد ظاهر شد. بچه زرد اولین بار در سال 1895 در دنیای نیویورک اثر جوزف پولیتزر ظاهر شد و به یک موفقیت بزرگ تبدیل شد.

بچه زرد

بچه زرد همچنین شکل اولیه حباب گفتار را معرفی کرد که امروزه در بیشتر کمیک استریپ ها دیده می شود. همانطور که او بیشتر و بیشتر محبوب شد، کلمات او روی پیراهن شب زرد روشن او چاپ شد.

در سال 1912، هرست خدمات ویژه بین‌المللی را ایجاد کرد که بعداً به عنوان King Features Syndicate شناخته شد، که به مقالات Hearst اجازه می‌داد تا کمیک‌ها و ویژگی‌های دیگری را که می‌خواهند در مقالات خود نشان دهند، انتخاب کنند. King Features بعداً به خانه بسیاری از استریپ‌هایی تبدیل شد که هنوز هم شناخته شده و امروزی اجرا می‌شوند، مانند Beetle Bailey و Blondie.

خواندن کتاب به صورت آنلاین

همان طور که تا  الان متوجه شدید اپلیکیشن راویتون در گوشی های موبایل وجود دارد.، این روزها بیشتر افراد میلی به باز کردن کتاب های فیزیکی ندارند و ترجیح می دهند تمامی کتاب های خود را به صورت آنلاین بخوانند. و همان طور که در راه  رفت و آمد. بین شهری در مترو هستند و یا در اتوبوس نشسته اند در گوشی.، لپ تاپ و تبلت خود بتوانند کتاب هایی را مطالعه کنند.، این اپلیکیشن هم این فرصت را به وجود آورده تا افراد. داستان های مصور خود را بتوانند به راحتی بخوانند.

تا امروز بسیاری از برنامه ها و اپلیکیشن ها وقت. خود را بر روی رمان ها و کتاب های عادی کرده اند و درواقع می توان .گفت اپلیکیشن راویتون اولین برنامه ای بوده است که به طور خاص بر روی کتاب. های مصور تمرکز کرده و توانسته بسیار موفق عمل کند.، شما می توانید از روی بازار، مایکت و یا گوگل پلی .این برنامه دانلود کنید و از آن استفاده کنید، اگر علاقه مند. به خواندن کتاب های مصور هستید به شما پیشنهاد .می کنیم همین حالا شروع کنید.

اپلیکیشن راویتون

حساب کاربری

زمانی که شما این برنامه را دانلود می کنید همانند دیگر برنامه ها باید یک حساب کاربری ایجاد کنید، این حساب کاربری مخصوص به خودتان است، و می توانید به وسیله ی آن کتاب مورد علاقه ی خود را خریداری کرده و سپس دانلود کنید، در ابتدا دانلود این برنامه کاملا رایگان است اما بعد از نصب شاهد خرید های درون برنامه ای در اپلیکیشن راویتون خواهید بود، بنابراین حتما باید حساب کاربری امن ایجاد کنید. اگر کمی در این برنامه کاوش کنید متوجه می شوید که کتاب های مصور فراوانی در این اپ وجود دارد که از خواندن آن ها می توانید لذت فراوان ببرید.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم تا شما را بیشتر با اپلیکیشن راویتون آشنا کنیم، همان طور که مشاهده کردید این برنامه دارای داستان های مصور فراوانی است که شما می توانید آن ها را دانلود کرده و سپس مطالعه کنید، دوستان عزیزی که عاشق داستان های مصور هستند می توانند همین حالا این برنامه را به راحتی دانلود و نصب کنند، نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که این برنامه منحصرا برای داستان های ایرانی طراحی شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *