بررسی و معرفی تجهیزات, عکاسی و فیلم برداری

معرفی بهترین دوربین های کامپکت در سال 2021

بهترین دوربین های کامپکت در سال 2021

دوربین کامپکت یا Compact system cameras یا به طور خلاصه CSC طبق یک قاعده کلی مشابه تکنولوژی DSLR کار می‌کند: نور وارد بدنه دوربین می‌شود و تصویر را روی سنسور ایجاد می‌کند. با این حال، بر خلاف SLR هیچ سیستم آینه‌ای وجود ندارد که نور را به منظره یاب اپتیکال منعکس کند. در این بخش می خواهیم بهترین دوربین های کامپکت در سال 2021 را به شما عزیزان معرفی کنیم.

بهترین دوربین های کامپکت در سال 2021 را بشناسید

G7X MKIII

بدون تردید یکی از بهترین انتخاب‌های ولاگرها همین دوربین کانن G7X MKIII است. درواقع تا قبل از معرفی دوربین سونی ZV-1 بهترین دوربین عکاسی کامپکت حرفه‌ای که ویژگی‌های عالی فیلمبرداری هم داشته‌ باشد، دوربین کانن G7X MKIII بوده است. بهره‌گیری از حسگر 1 اینچی و لنز زوم 24-100 میلیمتر با دیافراگم خوب F1.8-2.8 ، مانیتور 3 اینچی لمسی با قابلیت چرخش 180 درجه به سمت بالا و سرعت عکاسی پیاپی 30 فریم در ثانیه با شاتر الکترونیک از مزایای عکاسی با این دوربین است. از نظر فیلمبرداری می‌توانید با کیفیت 4K با سرعت 30 فریم در ثانیه فیلمبرداری کنید و ویدیوها را در یوتیوب و سایر فضاهای مجازی استریم کنید. قابلیت شارژ از طریق پورت USB از دیگر مزایای این دوربین است.

سونی  ZV-1

کاربرانی که علاوه بر عکاسی، تمایل بیشتری به فیلمبرداری با دوربین خود دارند دوربین سونی ZV-1 را با اطمینان خاطر انتخاب می‌کنند. امکانات ویدیویی این دوربین به حدی مورد توجه بوده که شرکت سونی بطور صریح آن را به عنوان دوربین ولاگرها معرفی می‌کند. سیستم اتوفوکوس سریع، مانیتور کاملاً متحرک لمسی، میکروفن اختصاصی با سه کپسول، پشتیبانی از S Log2/3 و HLG و فیلمبرداری Full HD با سرعت 120 فریم در ثانیه، تاییدی بر قابلیت‌های عالی فیلمبرداری با دوربین سونی ZV-1 است.

این مطلب را هم ببینید
تفاوت لنزهای تله‌فوتو با لنزهای استاندارد: کدام بهتر است؟

کانن G5X MKII

دوربین کانن G5X MKII همزمان با دوربین G7X MKIII معرفی گردید. بسیاری از مشخصات این دو مدل مشابه هستند از جمله حسگر 1 اینچی و مانیتور 3 اینچی متحرک و سرعت عکاسی پیاپی 30 فریم در ثانیه، اما اگر تمرکز دوربین G7X MKIII بر فیلمبرداری است در حالی که این دوربین بر عکاسی تمرکز بیشتری دارد. دارا بودن منظره یاب الکترونیک از مزایای برجسته دوربین کانن G5X MKII محسوب می‌شود.

سونی  RX100 VII

دوربین سونی RX100 VII یکی از بهترین دوربین‌های همه فن حریف کامپکت محسوب می‌شود. به دلیل قابلیت‌ها و ویژگی‌ها بسیار خوب می‌توانید از این دوربین برای اکثر نیازهای عکاسی و فیلمبرداری استفاده کنید. عکسبرداری پیاپی با سرعت 20 فریم در ثانیه بدون قطع تصویر، اتوفوکوس بسیار سریع (0.02 ثانیه) با فوکوس بر روی چشم، فیلمبرداری 4K با سرعت 30 فریم در ثانیه و حتی فیلمبرداری با سرعت 1000  فریم در ثانیه (البته با رزولوشن پایین‌تر) و امکان اتصال میکروفن اکسترنال، بخشی از قابلیت‌های این دوربین است. اما همه این قابلیت‌ها باعث افزایش قیمت محسوس آن نیز شده است. اگر محدودیت بودجه ندارید بدون تردید دوربین سونی RX100 VII بهترین انتخاب است.

این مطلب را هم ببینید
راهنمای خرید بهترین سه‌پایه برای عکاسان مبتدی و حرفه‌ای

فوجی  X100V

اگر طراحی بدنه دوربین‌های آنالوگ قدیمی را دوست دارید باید به سراغ دوربین‌های کامپکت شرکت فوجی بروید. دوربین فوجی X100V علیرغم طراحی همانند دوربین‌های قدیمی، امکانات امروزی و مدرنی را در خود جای داده است. حسگر بزرگ APS-C، لنز ثابت با فاصله کانونی معادل 35 میلیمتر و دیافراگم باز F2 در کنار اندازه کوچک همگی از این دوربین یک مدل کامپکت واقعی بوجود آورده‌اند.

در این دوربین برای هر تنظیمی یک دکمه چرخان خواهید یافت. امکان ضبط فیلم با کیفیت 4k و پشتیبانی از F-Log و امکان اتصال میکروفن خارجی از مزایای فیلمبرداری این دوربین است. نکته قابل توجه در دوربین فوجی X100V منظره‌یاب دوگانه آن است که می‌تواند هم در حالت اپتیکال و هم در حالت الکترونیک عمل کند.

پاناسونیک  LX100 II

حسگرهای میکرو چهارسوم از نظر ابعاد بزرگتر از حسگرهای یک اینچی و کوچک‌تر از حسگرهای APS-C هستند. اگرچه نسبت ابعاد پیش فرض حسگرهای میکرو چهارسوم برابر با 4:3 است (برخلاف حسگرهای APS-C و فول فریم با نسبت ابعاد 3:2)، دوربین پاناسونیک LX100 II می تواند علاوه بر نسبت ابعاد 4:3 با نسبت ابعاد 3:2 و حتی 16:9 عکسبرداری نماید.

معمولاً دوربین‌های کامپکت با حسگر بزرگ از لنزهای ثابت استفاده می‌کنند اما این دوربین از لنز مناسب 24-75 میلیمتری با دیافراگم خوب و البته ساخت شرکت معتبر لایکا بهره می‌برد. طراحی دکمه‌های این دوربین بسیار خوب بوده و برای تنظیم دیافراگم از حلقه چرخان اطراف لنز استفاده می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *