مقالات کامپیوتر و تکنولوژی, مقالات نصب نرم افزار و برنامه

معرفی بهترین نرم افزارهای ویرایش متن در اندروید

بهترین نرم افزارهای ویرایش متن در اندروید

استفاده از موبایل و تبلت برای ویرایش متن شاید چندان رایج نباشد و دلیل آن هم عدم وجود کیبورد است. اما خوشبختانه برنامه هایی مخصوص این ابزارها توسعه داده شده اند که می توانند تجربه ویرایش متن ها را حتی در صفحات کوچک گوشی ها برای ما لذتبخش تر کنند. در این بخش می خواهیم بهترین نرم افزارهای ویرایش متن در اندروید را به شما عزیزان معرفی کنیم.

بهترین نرم افزارهای ویرایش متن در اندروید را بشناسید

IA Writer

بسیاری از افراد، برنامه iA Writer را به ععنوان یک پردازشگر کلمه برای مک و iOS می شناسند. اما این تصور اشتباه است. iA Writer یک برنامه ویرایشگر متن بسیار خوب است که انواع قابلیت ها را در اختیار شما می گذارد. جستجوگر فایلی که در این برنامه به کار رفته است کار شما را برای جستجوی فایل های متنی در گوشی همراه خود بسیار آسان می کنند. داشتن حالت هایی مثل Night Mode نشان دهنده این است که که سازنندگان برنامه از لحاظ ظاهری هم حسابی به آن توجه داشته اند. با استفاده از iA Writer می توانید از متن خود در قالب های پی دی اف، HTML و حتی مایکروسافت ورد خروجی بگیرید. همچنین قابلیت اشتراک گذاری مستقیم فایل ها در سرویس های ابری گوگل درایو و دراپ باکس در آن گنجانده شده است.

Monospace

برنامه ویرایش متن برای اندروید Monospace علیرغم رابط کاربری نه چندان خوبی که دارد ولی از بهترین برنامه های ویرایشگر متن است. رابط کاربری برنامه به گونه ای طراحی شده است که همه ابزار لازم برای ویرایش متن در اختیار کاربر قرار گیرد. منتهی مشکلی که در اینجا وجود دارد عدم ظرافت در طراحی محیط کاربری این برنامه است. در این برنامه فقط از یک فونت استفاده می شود و شما قادر به تغییر آن نخواهید بود. همچنین قابلیت پشتیبانی از هشتگ نیز در این برنامه گننجانده شده است که البته شاید برای یک برنامه ویرایش گر متن، چندان کاربردی نباشد. برنامه Monospace برای استفاده کاملا رایگان است.

این مطلب را هم ببینید
ترفندهای حل مشکلات بوت نشدن ویندوز ۱۰

Writer Plus

نرم افزار ویرایش متن اندروید Writer Plus را می توان در جایی بین دو برنامه ای که پیش از این معرفی کردیم قرار داد. هدف و تمرکز اصلی این برنامه در استفاده بهینه از منابع سیستم و حداقل بهره بردن از انرژی باتری است. از این جهت، Writer Plus را می توان یک انتخاب بسیار خوب برای گوشی های اندرویدی قدیمی تر دانست. از لحاظ قابلیت ها و امکانات نیز اکثر موارد مورد انتظار کاربران در این برنامه گنجانده شده است. ابزاری مثل سازماندهی پوشه های ذخیره شده، مشخص کردن بخشی از متن، شمارشگر حرف و کلمه و حالت ظاهری شب. همچنین در صورتی که گوشی اندرویدی شما از کیبورد پشتیبانی کند می توانید از آن در این برنامه استفاده نمایید.

JotterPad

اگر به دنبال کار با محتواهای متنی خلاقانه تری هستید می توانید از JotterPad استفاده کنید. زیرا با قابلیت هایی که دارد امکان کنترل بیشتری را برای کاربر قائل شده است. ضمن اینکه انواع امکانات ویرایشی که درآن گنجانده شده است می تواند کار شما را برای رسیدن به هدفتان ساده تر کنند. از جمله امکانات JotterPad می توان به پشتیبانی از انواع شورتکات ها، جستجوی عبارتی خاص، فونت های سفارشی و انواع تم ها نام برد. ضمن اینکه می توانید سند خود را به فرمت های مختلفی استخراج نمایید. این برنامه در دو نسخه رایگان و پولی در دسترس علاقه مندانش قرار گرفته است.

این مطلب را هم ببینید
هدست با کیفیت صدا بالا یا هدفون با کیفیت صدای عالی؟

QuickEdit

اگر نیاز به یک ویرایش گر متن با قابلیت برنامه نویسی دارید حتما QuickEdit را امتحان کنید. در این برنامه می توانید به ۴۰ زبان برنامه نویسی دسترسی داشته باشید. زبان هایی مثل C#, C++, Java, PHP, Python, Ruby و Swift. البته امکانات این برنامه به همینجا محدود نمی شود و قابلیت های ویرایشی خوبی هم در آن قرار داده شده است. امکاناتی مثل باز کردن چند فایل به صورت همزمان، توانایی Undo و Redo کردن کارها، جستجو و جایگزینی کلمات، پیش نمایش فایل های HTML و CSS، همگام سازی با سرویس های ابری و بسیاری از موارد دیگر. این برنامه نیز دارای دو نسخه رایگان و پولی است که البته امکانات فراهم شده در نسخه رایگان هم می تواند انتظارات شما را به خوبی برآورده سازد.

+Jota

این برنامه هم در واقع برای برنامه نویسان طراحی شده است. با استفاده از +Jota می توان به زبان های طراحی وب مانند HTML, CSS و جاوا اسکریپت دسترسی داشت. همچنین امکان کار با زبان هایی مثل  C, C++, Lua, PHP, Python و Ruby نیز در آن وجود دارد. قابلیت هایی مثل جستجو و جایگذاری کلمات، تنظیمات فونت های سفارشی، رابط کاربری سفارشی و کار با سرویس های ابری نیز در این برنامه در دسترس کاربران خواهد بود. یکی از مشکلات این برنامه را می توان در وجود تبلیغات فراوان در نسخه رایگان آن دانست که شاید به مذاق بسیاری از کاربران خوش نیاید. اما اگر به هر دلیلی امکان کار با QuickEdit برایتان فراهم نبود می توانید از +Jota به عنوان یک جایگزین خوب برای آن استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *