مقالات کامپیوتر و تکنولوژی

معرفی بهترین پاوربانک های وایرلس بازار ایران

بهترین پاوربانک های وایرلس بازار ایران

امروزه بدلیل گسترش تکنولوژی ، تمایل افراد به استفاده از پاوربانک های بیسیم افزایش یافته است. با توجه ‌به تنوع گزینه‌های موجود در بازار، بسیاری از خریداران هنگام خرید پاوربانک دچار سردرگمی می‌شوند. اگر می خواهید بهترین پاوربانک های وایرلس بازار ایران را بشناسید با ما در این بخش همراه باشید.

بهترین پاوربانک های وایرلس بازار ایران را بشناسید

پاوربانک وایرلس تسکو مدل TP 851WL

این پاوربانک با 10000 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت، تنها 180 گرم وزن داشته که این سبکی را مدیون بدنه پلاستیکی خود است. روی بدنه این پاوربانک طرح گرافیکی صاعقه دیده می‌شود که محل قرارگیری گوشی را مشخص می‌کند. اگرچه این پاوربانک در زمره پاوربانک‌های بدون سیم معرفی می‌شود، اما فاقد کانکتور نیست و کاربر می‌تواند برحسب دلخواه با استفاده پورت USB-A انواع گجت‌های موردنظر را شارژ کند. این در حالی است که خود پاوربانک با استفاده از دو درگاه میکرو USB و USB-C شارژ شده و در هنگام خرید با یک کابل MicroUSB ارائه می‌شود.

وریتی مدل V-PP107

پاوربانک بی سیم وریتی مدل V-PP107 با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت قادر است که گوشی‌های پرچمدار و مجهز به تکنولوژی Qi را به صورت بی سیم شارژ کند. این محصول حدود 214 گرم وزن داشته و ابعاد آن در اندازه‌ای است که بتوان آن را در جیب شلوار خود گذاشت. وریتی برای سطح بدنه این پاوربانک بافت فیبر کربنی در نظر گرفته و اطراف آن را با نواری از جنس لاستیک احاطه کرده است. این در حالی است که محل قرارگیری گوشی در مرکز سطح این پاوربانک با طرحی زیبا مشخص شده است.

این مطلب را هم ببینید
هدست برای کارهای روزمره یا هدفون سبک و راحت

V-PP107 مجهز به دو پورت خروجی USB و یک درگاه میکرو USB است که برای شارژ کردن خود پاوربانک باید از پورت میکرو USB آن کمک گرفت. کمپانی انگلیسی وریتی برای نمایش میزان شارژ باقی‌مانده پاوربانک از چهار چراغ کوچک LED بهره گرفته است، در نتیجه در این محصول امکان گزارش دقیق میزان شارژ وجود نداشته و کاربر می‌بایست با تقریب 25 درصد از میزان شارژ باقیمانده پاوربانک آگاه شود. اگرچه ظرفیت اسمی این پاوربانک در حدود 10 هزار میلی‌آمپر ساعت است، اما خوب است بدانید که ظرفیت واقعی این دستگاه در حدود 7 تا 8 هزار میلی‌آمپر ساعت بوده و برای مثال می‌توان گوشی آیفون 8 را با آن برای 3 بار به صورت کامل شارژ کرد.

انرجایزر مدل QE10004

این دستگاه در پوششی از جنس پلاستیک مات به رنگ آبی با نواری براق احاطه شده است و از آنجا که بافتی شطرنجی دارد کاربر در نگاه اول آن را با فیبر کربن اشتباه می‌گیرد. این خطوط بسیار ریز شطرنجی موجب می‌شوند که پاوربانک خوش‌دست‌تر شده و اثرانگشت و لکه روی آن کمتر به‌جا ماند. محل قرارگیری گوشی روی این پاوربانک با طرح دو دایره متحدالمرکز و نشان صاعقه در مرکز دستگاه مشخص شده است. پاوربانک وایرلس انرجایزر مدل QE10004 از 10000 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت بهره می‌برد.

این مطلب را هم ببینید
راهنمای حل مشکلات مربوط به درایورهای ویندوز ۱۰

این پاوربانک مجهز به دو پورت ورودی microUSB و یک پورت خروجی USB Type-A است و می‌تواند به صورت همزمان دو گجت را با هم شارژ کند. میزان شارژ باقیمانده این محصول به‌واسطه چهار چراغ کوچک LED گزارش می‌شود. این دستگاه مجهز به مدیریت شارژ ایمن است و در برابر اتصال کوتاه و افت‌وخیز ولتاژ مصون نگه داشته می‌شود.

کینگ استار مدل KP8030W

پاوربانک بی سیم کینگ استار مدل KP8030W با ظرفیت 8000 میلی‌آمپر ساعت، طراحی باریک و وزنی حدود 210 گرم دارد. بدنه این محصول از جنس پلاستیک ABS بوده و محل قرارگیری گوشی روی آن با طرحی ویژه، مشخص شده است. این پاوربانک بی سیم از دو درگاه ورودی USB با شدت جریان ورودی 2 آمپر و ولتاژ 5 ولت پشتیبانی کرده و قادر است به صورت همزمان، دو گجت را شارژ کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *