مقالات کامپیوتر و تکنولوژی, مقالات نصب نرم افزار و برنامه

4 ابزار کاربردی برای بررسی دمای پردازنده لپ تاپ در ویندوز 10

بررسی دمای پردازنده لپ تاپ

همانطور که می دانید گرم شدن بیش از حد لپ تاپ می تواند آسیب های جدی به این دستگاه وارد کرده و در مواردی موجب آتش سوزی آن شود. شاید برای شما هم مهم باشد چه دستگاهی یا چه چیزی باعث بالا رفتن دمای لپ تاپ می شود و از طرفی لپ تاپ شما چه میزان دما را می تواند تحمل کند. از این رو در این بخش می خواهیم 4 ابزار کاربردی برای بررسی دمای پردازنده لپ تاپ در ویندوز 10 را به شما عزیزان معرفی کنیم.

4 ابزار کاربردی برای بررسی دمای پردازنده لپ تاپ

MSI Afterburner

این ابزار برای گیمرها و کسانی که می‌خواهند رایانه‌های شخصی خود را اورکلاک کنند، بسیار مناسب می باشد. پس از نصب و باز کردن Afterburner، باید یک نمودار در صفحه اصلی آن مشاهده کنید که دمای GPU، دمای CPU و داده‌های مختلف دیگر را به شما نشان می‌دهد. برای مرتب کردن مجدد نمودارها و اولویت‌بندی دمای CPU و قرار گرفتن آن در بالای نمودار روی Settings در Afterburner کلیک کرده و سپس روی Monitoring تب بزنید.

این مطلب را هم ببینید
بررسی انواع ذخیره‌ساز اطلاعات: SSD در مقابل HDD

در این قسمت، یک منو را مشاهده می‌کنید. در این منو، می‌توانید آیتم‌هایی را که می‌خواهید در صفحه اصلی نمایش داده شود را تیک بزنید و آن را به سمت مواردی که می‌خواهید در اول فهرست باشند بکشید. فقط کافی است دمای CPU1، دمای CPU2 و سایر دماهای CPU را به سمت قسمت بالای نمودار بکشید و روی OK کلیک کنید و با این کار همه‌ی آن‌ها به همان ترتیبی که انتخاب کردید روی صفحه اصلی ظاهر می‌شوند.

Open Hardware Monitor

این ابزار آمار خوبی در خصوص عملکرد سخت افزار لپ تاپ شما در اختیارتان قرار می دهد. این برنامه قوی شما را در بررسی دمای پردازنده لپ تاپ یاری می کند.  اگر دوست دارید دمای CPU را در نوار وظیفه مشاهده کنید روی خود دما، راست کلیک کرده و روی “Show in Tray” کلیک کنید.

این مطلب را هم ببینید
هدفون چیست و چه کاربردی دارد؟

Core Temp

اگر می‌خواهید چیزی انتخاب کنید که بیشتر روی خود پردازنده متمرکز باشد تا از آن برای مشاهده وضعیت دمای پردازنده در ویندوز 10 استفاده کنید Core Temp انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. با استفاده از این برنامه می توانید به اطلاعات جامعی در خصوص پردازنده دست یابید. اگر دوست دارید دما را در سینی سیستم ببینید این قابلیت باید به طور پیش فرض فعال شده باشد. اگر چنین نیست، روی “Options” و سپس “Settings” کلیک کنید. روی زبانه Windows Taskbar کلیک کرده، سپس Enable Windows 10 Taskbar features  و Temperature را انتخاب کرده و سپس “OK” را بزنید.

Speccy

یک برنامه همه کاره که شما را در عیبت یابی لپ تاپ یاری خواهد کرد. به محض باز کردن Speccy، تمام دماهای مربوط به یک لپ تاپ سالم نمایش داده می‌شود. کار با این برنامه بسیار آسان می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *