دوربین مداربسته, مقالات تخصصی دوربین مداربسته

تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته چیست؟

What Is ANR Technology In CCTV

تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته چیست؟ فرض کنید که محل کسب و کار یا منزل شما مورد سرقت واقع شده یا جرمی در آن صورت گرفته است. در این صورت برای چک کردن تصاویر گرفته شده به سراغ دستگاه ضبط تصاویر سیستم مداربسته یا رکودر خود می روید، اما متوجه می شوید که در طول شب به علت قطع ارتباط میان دستگاه ضبط و دوربین ها بخش هایی از تصویر را از دست داده اید ، این قطعی ممکن است به صورت عمدی یا سهوی رخ داده باشد. در هر صورت شما بخش هایی از تصاویر را با وجود دوربین های متعدد و سیستم کامل از دست داده اید. این موضوع کارایی سیستم مداربسته شما را کاهش می دهد. حتی اگر دستگاه ضبط خود را به خوبی از دیدرس افراد پنهان کنید باز هم احتمال دسترسی به آن توسط سارقین و خرابکاران وجود دارد.

سوالی که پیش می آید این است که چگونه می توان از ضبط و ذخیره سازی تصاویر اطمینان حاصل نمود؟

تکنولوژی ANR هایک ویژن و ورتینا

خوشبختانه، سالها تجربه ی شرکت های Vertina & Hikvision در زمینه های مختلف امنیتی و نظارتی، به آنها کمک کرده است تا یک راهکار دقیق و ظریف را در این باره ارائه دهند. تمام دوربین های مداربسته تحت شبکه هایک ویژن و ورتینا که دارای برد ذخیره سازی MicroSD هستند، در حال حاضر با یک ویژگی به نام Automatic Network Recovery یا به اختصار ANR ارائه می شوند. زمانی که این قابلیت فعال می شود این دستور به دوربین داده می شود تا در صورت قطع ارتباط آن با دستگاه ضبط کننده(به هر دلیلی) اطلاعات تصاویر را بر روی کارت حافظه خود ذخیره نماید.

ارسال اطلاعات ANR

بنابراین به هیچ گونه رابط شبکه ای نیاز نخواهد بود و دوربین می تواند بعنوان یک دستگاه مستقل عمل نموده و عدم کارکرد دستگاه ضبط را جبران کند. پس از رفع نقص ایجاد شده زمانی که ارتباط دستگاه NVR مجددا برقرار می شود دوربین بکاپی از اطلاعات خود را از روی کارت حافظه به NVR می فرستد و گپ ایجاد شده در تصاویر را در آن بازه زمانی پر می کند.

این مطلب را هم ببینید
نحوه تنظیم و مدیریت سیستم‌های نظارتی دوربین مداربسته

اصلی ترین دلایل قطع ارتباط بین دوربین و NVR

  • وقوع اختلال در عملکرد سوئیچ شبکه
  • عدم کارکرد صحیح دستگاه NVR
  • نقص در کابل شبکه

نحوه ست آپ تنظیمات تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته چیست؟

نحوه فعال کردن این قابلیت بسیار آسان بوده و کافی است طبق مسیر عمل نمائید ، Web configuration > Storage > Schedule Settings > Advanced

پس از طی مسیر فوق تیک کادر Enable ANR را می زنید ، برای دسترسی به حداکثر کارایی می توانید از حالت pre-record نیز استفاده نمائید. زمانی که این قابلیت را فعال می کنید دوربین درست پیش از قطع ارتباطش با دستگاه ضبط شروع به ضبط تصاویر می کند که حتی می تواند تصویر عامل خرابکار (در صورت وجود) را نیز ضبط کند ، هیچگونه محدودیتی در تعداد دوربین ها در این قابلیت وجود ندارد اما این در صورتی است که همه دروبین ها مجهز به کارت حافظه باشند.

نکته مهم در مورد برق دوربین ها

یک نکته بسیار مهم در استفاده از قابلیت ANR این است که برق دوربین ها باید همواره تامین شود و هرگز خاموش نشوند. این مسئله ممکن است بدیهی به نظر برسد اما لازم است به این نکته توجه نمائید که اکثر دوربین های تحت شبکه، از طریق دستگاه ضبط کننده یا بهتر بگوئیم سوئیچ PoE Power-over-Ethernet تغذیه می گردند. استفاده از POE ممکن است نصب و راه اندازی سیستم را سهولت بخشد. اما این را نیز در نظر بگیرید در صورت خرابی، خاموشی و یا نرسیدن برق به دستگاه NVR دوربین ها نیز خاموش می شوند. به همین دلیل، اگر مایل به استفاده از قابلیت ANR هستید، لازم است مطمئن شوید که هر دوربین دارای منبع تغذیه جداگانه ای است.

این مطلب را هم ببینید
نکات کلیدی در نصب و راه‌اندازی دوربین مداربسته

راهکاری برای افزایش کارایی سیستم

ANR یک ویژگی کارآمد و اساسی است به خصوص زمانی که سیستم مداربسته شما در مکانی با پتانسیل تخریب و دستکاری بالا نصب شده باشد. اما اگر به فضای ذخیره سازی بیشتری از آنچه کارت حافظه ارائه می دهد نیاز باشد و یا اگر امکان این وجود نداشته باشد که هر دوربین دارای یک منبع تغذیه جداگانه باشد چطور؟ خوشبختانه راه حل دیگری نیز با نام N + 1 را طراحی شده است، که به شما اجازه می دهد یک NVR کاملا جداگانه را به عنوان یک پشتیبان خودکار در سیستم داشته باشید.

نحوه فعال سازی ویژگی Hot Spare

البته این راهکار به طور خاص برای سیستم هایی که مجهز به دوربین های IP بزرگ و پیشرفته هستند طراحی شده است که از چندین دستگاه ضبط کننده استفاده می کنند . با فعال کردن ویژگی Hot Spare در منوی تنظیمات، می توانید یک NVR را به عنوان پشتیبان تعیین کنید و سپس آن را به هر تعداد دستگاه ضبط کننده در سیستم لینک کنید ، این ضبط کننده پشتیبان در اسرع وقت میتواند تشخیص دهد که کدام یک از ضبط کننده های اصلی آفلاین است ،سپس هنگامی که دستگاه ضبط مختل شده فعالیت خود را از سر می گیرد اطلاعاتی که توسط دستگاه پشتیبان ذخیره شده، به آن انتقال می یابد.

این قابلیت نه تنها یک راهکار عالی برای محافظت در مقابل دستکاری های احتمالی است، بلکه می تواند در صورتی که یکی از ضبط کننده های شما دچار مشکل سخت افزاری باشد نیز به عنوان یک قابلیت موثر عمل کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *