یکی از آیتم های مهمی که در گوشی های اندروید نقش پررنگی را بازی می کند، کرنل ها می باشند. کرنل ها از جمله مهم ترین عوامل در تلفن های هوشمند محسوب می شوند که در این مقاله می خواهیم بدانیم که اصلا دلیل اهمیت آن ها چیست. در این مقاله به تمام سوال های شما در رابطه با کرنل و دلیل اهمیت آن پاسخ خواهیم داد.
کرنل در گوشی های اندروید
شاید برای شما این نام کمی عجیب به نظر برسد و تا به حال به گوشتان نخورده باشد. ولی در واقع کرنل لینوکس ایتمی است که گوشی های اندروید به گونه ای به آن وابسته هستند و از آن بهره می برند. شاید اگر این نام را به اسم هسته اندروید صدا کنیم برایتان بیشتر آشنا باشد. بله کرنل اندروید در اصل به معنای همان هسته است که گوشی های اندروید از آن برخوردار هستند.
ولی چیزی که مهم است، اینجاست که کرنل لینوکس به چه معناست .و به چه دردی می خورد؟ لینوکس در اصل به ترکیب واژه ای از دو نام لینوس نام مهندس نرم افزار و به نام کامل لینوس توروالدز. و یونیکس نام یک نرم افزار می باشد. ولی کرنل که در کامپیوتر ها و سایر .نقش مهمی را بازی می کند، در اصل وظیفه مدیریت بخش هایی مانند سی پی یوها،. حافظه سیستم، برخی از سخت افزارها.، فایل های سیستمی و … را به عهده دارد.
در واقع کرنل وظیفه مدیریت تمام پردازش ها .و وظایف در حال اجرا در گوشی های اندروید و سایر وسایل را به عهده می گیرد. پس شما فکر کنید که اگر کرنل وجود نداشت، هیچ مسئولیتی در انواع گوشی های اندروید به راحتی قابل اجرا نبود و همیشه با مشکلات مواجه بودیم. پس به نظر من اصلی ترین نقش در تلفن های هوشمند اندرویدی کرنل ها هستند که مانند. یک برنامه سازماندهی شده عمل می کنند و تمام وظایف سیستم. را تحت یک مدیریت قوی و بی نقص قرار می دهند. پس برویم که در ادامه. با وظایف اصلی کرنل و دلیل اهمیت آن آشنا شویم.
وظایف کرنل چیست؟
تا قبل از این مقاله شاید نمی دانستید که اصلا کرنل چیست. و چه کاری انجام می دهد. ولی آیا تا کنون برایتان اینکه تمام سیستم های گوشی شما به طرز باورنکردنی و بی نقصی مدیریت می شد. تعجب آور نبود؟ اینکه فکر کنید چگونه تنها یک سیستم معمولی .می تواند به طرز ایده آلی تمام پردازش ها، سی پی یو ها و در کل همه چیز گوشی من را مدیریت کند. بدون انکه ایراد و نقصی در آن ایجاد شود؟. بله تمام این وظایف مهم به عهده کرنل بود که در این مقاله با آن آشنا شدیم.
در واقع تمام اپلیکیشن هایی که اجرا می کنید.، این بخش از اندروید مورد نظر را در حافظه بارگذاری کرده و. به سراغ انجام فعالیت های پردازشی آن می رود. به صورتی زمانی که اپلیکیشن برای به اجرا. در امدن به یک فضای مورد نیاز احتیاج دارد، کرنل این وظیفه را به اجرا در می آورد.
یا حتی زمانی که اپلیکیشن شما نیاز به شبکه مورد نیاز داشته باشد.، کرنل پردازش های سطح پایین را برای آن انجام می دهد. و اماده سازی می کند. شاید برای شما جالب باشد ولی هدایت کردن بخش هایی از گوشی اندروید مانند بخش بلوتوث. نیز به عهده کرنل می باشد که به اصطلاح درایور این وسایل محسوب می شود. در ادامه بهتر است بدانید زمانی که اپلیکیشنی .در تلفن هوشمند شما بخواهد وظایف مهمی را در پس زمینه سیستم عامل اندرویدی شما پیاده کند.، تمام رشته هایی که در پس زمینه وجود دارد، یا بهتر است بگویم. که تمام فعالیت های پردازشی دریافت شده مانند عملیات های محاسباتی .از سوی کاربر مدیریت می شود. به این صورت بعد از بستن برنامه، کرنل تمام اطلاعات ذخیره شده. در حین اجرا را پاک کرده و به حالت اولیه باز می گرداند.
دلیل اهمیت کرنل
بهتر است بدانید که کرنل و دلیل اهمیت آن کاملا به وضوح دیده می شود. این بخش در گوشی های اندرویدی به طرز باورنکردنی و ایده الی.، با هدف فراهم اوردن یک عملکرد بی نقص و بی بدیل. برای گوشی های اندرویدی شما وارد. عمل می شود که دقیقا بدون آنکه خودتان بدانید مطابق با انتظارات .شما سازماندهی شده است. اگر کرنل نبود انجام هیچ یک از این .کارها به صورت جداگانه در گوشی های اندروید امکان پذیر نبود.
در اصل این قابلیتی که از سیستم مولتی تسکینگ پشتیبانی می کند، می تواند چند کار را به صورت همزمان و بدون ایراد و اشکال انجام دهد. تمام این سیستم عامل ها نمونه های از کرنل هستند که در شکل های چند گانه و متفاوت طراحی شده اند و هر وظایف مخصوص به خودشان را به عهده دارند.
چه سیستم عامل هایی دارای کرنل می باشند؟
اکنون یکی از پرتکرارترین سوال ها اینجاست که کدام سیستم عامل ها به غیر از اندروید از کرنل برخوردار است. بهتر است بدانید که سیستم عامل هایی مانند ویندوز.، iOS و OS X از کرنل برخوردار هستند. و وظایف ایده آلی را پیاده می کنند. البته لازم به ذکر است که این تنها اندروید است. که از کرنل لینوکس پشتیبانی می کند و از آن بهره مند است.و این مختص به سیستم عامل های دیگری نخواهد شد. به این ترتیب هر ویندوز دارای کرنل های مخصوص به خود می باشد.
پس سیستم های اپل دارای کرنل داروین و ویندوز دارای کرنل ان تی می باشد. البته لازم است بدانید که کرنل و دلیل اهمیت آن در همه این سیستم عامل ها مشخص است و کاربران می توانند آن را در عملکرد این سیستم ها به وضوح ببینند. همچنین می توان به انواع دیگری از کرنل به نام های کرنل شبه یونیکس، کرنل زفیر و .. اشاره کرد که هر یک دارای قدرت های متفاوتی می باشند.
نتیجه گیری
کرنل و دلیل اهمیت آن در انواع سیستم عامل های گوناگون یکسان است. و همه آن ها در نام های متفاوت وظیفه یکسانی را به عهده دارند. به این ترتیب کرنل ها یک سیستم یکپارچه در تجهیزات شما را ایجاد می کنند که این بسیار حائز اهمیت می باشد.
بسیار عالی تشکر بابت محتوا سایت خوبتون