ترفند های کامپیوتری, مقالات کامپیوتر و تکنولوژی

ویژگی جدید گوگل ترنسلیت برای ترجمه بلادرنگ فرمت‌های صوتی

ویژگی جدید گوگل ترنسلیت

برای همه پیش آمده است که برای ترجمه متن انگلیسی یا کلمه ایی نیاز به دیکشنری پیدا کنیم، اما امروزه استفاده از نرم افزارهای ترجمه ای بسیارفراگیر شده است. گوگل ترنسلیت یکی از سرویس های گوگل است که علاوه بر قابلیت های ترجمه ساده سرویس های ویژه تری را به کاربر ارائه می دهد. ویژگی جدید گوگل ترنسلیت برای ترجمه بلادرنگ فرمت‌های صوتی در حال تست می باشد که در این بخش به بررسی آن می پردازیم.

ویژگی جدید گوگل ترنسلیت

اوایل همین ماه بود که گوگل ویژگی جدیدی به‌نام Interpreter Mode را برای استفاده در دستیار هوشمند گوگل معرفی کرد. این ابزار این امکان را برای کاربران فراهم می کند تا بتوانند به راحتی و به‌ صورت بلادرنگ و از طریق گوگل اسیستنت، ترجمه‌ی سریع فرمت‌های صوتی را در زبان‌های مختلف در اختیار داشته باشند. با یک دستور ساده، کاربران می‌توانند صحبت‌های خود را به‌صورت بلادرنگ به زبان دیگری ترجمه کنند. این ویژگی به تسهیل مکالمات تجاری و بازرگانی کمک شایانی می‌کند.

این مطلب را هم ببینید
خرید هدست گیمینگ یا هدفون مخصوص بازی

اخبار منتشر شده حاکی از آن است که ویژگی جدید گوگل ترنسلیت درحال تست و آزمایش می باشد. ویژگی جدید تحت عنوان Continuous Translation به کاربران این امکان را می‌دهد تا بتوانند گفتگوها را به‌صورت بلادرنگ و بدون وقفه از طریق گوگل ترنسلیت به زبان مورد نظر خود ترجمه کنند. چنین قابلیتی مکالمات را به‌شدت تسهیل می‌کند.  این قابلیت به‌ صورت آیکون جدیدی تحت عنوان Listen در کنار آیکون دوربین و مکالمه در اپلیکیشن گوگل ترنسلیت قرار دارد.

با انتخاب آیکون مذکور پنجره‌ی جدیدی به‌همراه دکمه‌ی میکروفون در قسمت پایین آن برای کاربر باز می‌شود. طبق معمول، کاربران می‌توانند زبان مقصد و مبدا را از طریق نوار ابزار مشخص کرده و با نگه داشتن دکمه‌ی مربوط به میکروفون به زبان مبدا صحبت کنند. اپلیکیشن، صحبت‌های کاربر را real time به زبان مقصد ترجمه می‌کند. صفحه گوش دادن به ترجمه‌ی انجام شده نیز در قسمت تنظیمات دقیقا در کنار دکمه‌ی میکروفون است که به کاربران امکان تغییر اندازه‌ی فونت متن ترجمه شده و سایر تغییرات لازم را می‌دهد.

این مطلب را هم ببینید
انواع مودم VDSL

اطلاعات مربوط به ویژگی جدید اپلیکیشن گوگل ترنسلیت توسط جین مانچون وون به اشتراک گذاشته شده است. پیش‌تر نیز وی ویژگی‌های جدید اضافه شده به چندین اپلیکیشن مختلف را کشف و منتشر کرده است. به‌نظر می‌رسد UI مربوط به ویژگی Continuous Translation نسخه‌ی اولیه است و و تا زمان انتشار رسمی قطعا بهبود خواهد یافت.

در حال حاضر این قابلیت جدید بر روی زبان‌های عربی، چینی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، هندی، ایتالیایی، ژاپنی، کره‌ای، پرتغالی، روسی، اسپانیایی، تایلندی، ترکی و ویتنامی پشتیبانی می شود. ممکن است تعداد زبان‌هایی که از این ویژگی جدید پشتیبانی می‌کنند، در نسخه‌ی بعدی تغییر کرده و افزایش پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *