تحلیل و بررسی, مقالات کامپیوتر و تکنولوژی

ایسوس لپ‌تاپ‌هایی جدید با تمرکز بر طراحی دیجیتال معرفی کرد

ASUS

ایسوس از سری لپ تاپ های خود مدل های جدیدی را معرفی کرده است که برای بازار طراحان دیجیتال کاربرد دارد و در سطوح مختلف سخت افزاری عرضه می شوند. لپ‌تاپ‌هایی که برای بازار هدف گیمرها، طراحان، کاربران عادی، دانشجویان و دانش‌آموزان و کارمندان کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک طراحی شده‌اند. در ای مقاله سعی شده است که به معرفی سری جدید لپ‌تاپ‌های ایسوس بپردازیم.

بازار هدف لپ‌تاپ‌های جدید ایسوس

شرکت تایوانی طی ماه‌های گذشته توانسته است لپ‌تاپ‌های توانمندی برای بازار بازی‌ ویدئویی یا گیمینگ عرضه کند و همچنین چند مدل‌ از کروم‌بوک‌های خود معرفی کرده است؛ اما این بار ایسوس لپ‌تاپ‌هایی را رونمایی کرده که برای ارائه‌ی بهترین عملکرد در طراحی دیجیتال ساخته شده‌اند.

برخلاف لپ‌تاپ‌های ایسوس گیمینگ که هدفشان گیمرها هستند، لپ‌تاپ‌های جدید برای طراحان عرصه‌های مختلف از جمله انیمیشن، بازی‌سازی، ساخت‌وساز و موارد مشابه طراحی شده‌اند. از نظر لپ‌تاپ‌های جدید ایسوس عملکردی مشابه مدل‌های گیمینگ ارائه می‌دهند؛ اما ویژگی‌های دیگری دارند که مناسب طراحان است تا بتوانند خلاقیت بیشتری در زمان استفاده از لپ‌تاپ‌ داشته باشند.

طبق گزارش ZDNET، تقریبا تمامی مدل‌های معرفی‌شده دارای دو ویژگی مشترک هستند؛ ویژگی اول استفاده از پنل OLED برای صفحه‌نمایش است و ویژگی دوم اجازه دادن به کاربران برای انتخاب پردازنده‌ی نسل یازدهمی اینتل یا مدلی از پردازنده‌های سری رایزن 5000 AMD. البته مدل‌های اکسپرت بوک تنها با پردازنده‌های اینتل قابل سفارش خواهند بود.

 

لپ تاپ های جدید ایسوس سری پرو آرت

اولین لپ‌تاپ‌های ایسوس

اولین لپ‌تاپ‌هایی که ایسوس معرفی کرد استودیو بوک ۱۶ و استودیو بوک پرو ۱۶ نام دارند. قابلیت ایسوس دایل (Asus Dial) را هر دو لپ‌تاپ دارند؛ قسمتی سخت‌افزاری که در انتهای کیبورد قرار می‌گیرد و با توجه به برنامه‌های مختلف، امکان شخصی‌سازی دارد تا قابلیت‌های مختلفی که در اختیار کاربران قرار بدهد. این قابلیت‌ها می‌توانند از دستورهای ساده مثل زوم یا انتخاب رنگ و موارد دیگر باشند.

این مطلب را هم ببینید
بهترین هدفون سال 2024 یا محبوب‌ترین آنان

هر دو لپ‌تاپ سری استودیو بوک ۱۶ دارای صفحه‌نمایش ۱۶ اینچی OLED هستند که رزولوشن 4K در کنار نرخ روشنایی ۴۰۰ نیت به کاربر ارائه می‌دهد. اگر برای مدل استودیو بوک پرو ۱۶ پردازنده‌ای از اینتل انتخاب شود، کاربر به پردازنده‌ی گرافیکی Xeon W-11955M دست خواهد یافت و اگر مدلی از پردازنده‌های AMD انتخاب شود، پردازنده‌ی گرافیکی انویدیا RTX A2000 در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت.

معرفی سری ویوو بوک پرو

در گام بعدی، ایسوس دو لپ‌تاپ از سری ویوو بوک پرو معرفی کرده است که شامل مدل استاندارد و مدل پرو ایکس می‌شوند. مدل پرو ایکس یک صفحه‌نمایشی دارد که با رزولوشن بالاتر از مدل استاندارد است و همین طور امکان انتخاب پردازنده‌ی گرافیکی توانمندتری در اختیار کاربر قرار می‌دهد. برخلاف مدل‌های استودیو بوک ۱۶ که دایل سخت‌افزاری داشتند، مدل‌های سری ویوو بوک پرو دارای دایل مجازی هستند؛ به این صورت که دایل روی تاچ پد قرار می‌گیرد.

ایسوس ویوو بوک

ویوو بوک پرو ۱۴ و ۱۵ دارای صفحه‌نمایشی با رزولوشن ۲۸۸۰ در ۱۸۰۰ پیکسل، پنل OLED و پردازنده‌ی گرافیکی Nvidia GeForce GTX 1650 هستند؛ اما ایسوس برای مدل ویوو بوک پرو ۱۴ ایکس و ۱۶ ایکس صفحه‌نمایشی با رزولوشن 4K، پنل OLED و پردازنده‌ی گرافیکی GeForce RTX 3050 در نظر گرفته است.

این مطلب را هم ببینید
راهنمای خرید هارد اکسترنال: چه ظرفیت و برندی برای شما مناسب است؟

سری ذن بوک ایسوس

ایسوس در گام بعدی به سراغ معرفی مدل‌‌هایی از سری ذن بوک رفته است که ذن بوک ۱۴ ایکس و ذن بوک ۱۴ فلیپ نام دارند. این مدل‌ها بسیار سبک هستند و از صفحه‌نمایش تمام لمسی OLED استفاده می‌کند. در مدل ذن بوک ۱۴ ایکس امکان تا شدن ۱۸۰ درجه‌ای صفحه‌نمایش نسبت به بدنه وجود دارد و مدل فلیپ درواقع لپ‌تاپی هیبریدی (دو در یک) محسوب می‌شود.

ایسوس ذن بوک

ایسوس برای کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه‌تر فضای داخلی لپ‌تاپ‌های جدید سری ذن بوک از تراشه‌های اینتل و AMD استفاده کرده است که پردازنده‌ی مرکزی و گرافیکی با یکدیگر ادغام شده‌اند. گویا کاربران در کنار خرید لپ‌تاپ‌ها به قلم استایلوس نیز دسترسی خواهند داشت تا استفاده‌ی بهینه از صفحه‌نمایش لمسی داشته باشند.

سری جدید ایسوس

سرانجام ایسوس به سراغ معرفی دو لپ‌تاپ دیگر به نام‌های اکسپرت بوک بی ۵ و بی ۵ فلیپ رفته است که شباهت بسیاری به ذن بوک‌های جدید دارند. هر دو لپ‌تاپ بسیار سبک هستند و صفحه‌نمایش ۱۳٫۳ اینچی دارند. البته تفاوت هایی هم دارند.مدل‌های جدید اکسپرت بوک تنها با پردازنده‌های اینتل به بازار عرضه می‌شوند که البته پردازنده‌ی گرافیکی اینتل به‌صورت ادغام‌شده با پردازنده‌ی مرکزی در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. قابلیت های ذکر شده برای طراحان دیجیتال که معمولا مشکل گرافیکی سیستم دارند حل خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *