مقالات کامپیوتر و تکنولوژی, مقالات نصب نرم افزار و برنامه

معرفی بهترین سیستم عامل های جایگزین ویندوز

بهترین سیستم عامل های جایگزین ویندوز

مزایای زیاد ویندوز باعث شده تا این سیستم عامل محبوبیت بالایی در میان کاربران داشته باشد. اما گاهی افراد ممکن است بنابردلایل مختلف ترجیح بدهند تا از گزینه های دیگری استفاده کنند. پس اگر می خواهید بهترین سیستم عامل های جایگزین ویندوز را بشناسید با ما در این بخش همراه باشید.

بهترین سیستم عامل های جایگزین ویندوز را بشناسید

سیستم عامل Linux

شاید یکی از بهترین جایگزین های ویندوز، Linux باشد. لینوکس رایگان است و به طور گسترده در دسترس است. همچنین منابع زیادی برای یادگیری محیط این سیستم عامل وجود دارد. یکی از نقاط قوت لینوکس این است که تقریبا روی هر چیزی اجرا خواهد شد! از رزبری پای تا کامپیوتر های مختلف. در حال حاظر نسخه Linux Mint محبوب ترین سیستم عامل لینوکس و یکی از گزینه های بهترین لینوکس جایگزین ویندوز است.

سیستم عامل Chrome

سیستم عامل Chrome نیز یکی دیگر از گزینه های محبوب جایگزین ویندوز است. این سیستم عامل در برخی از محصولات گوگل مانند Chromebook استفاده می شود. همینطور استفاده از این سیستم عامل رایگان است و برای سخت افزار های قدیمی نیز مناسب است. از جمله مزایای سیستم عامل کروم می توان به سبک بودن و تمرکز روی محاسبات ابری اشاره کرد. از این جهت گزینه ای مناسب برای مرور وب، شبکه های اجتماعی و پردازش کلمات است. شاید این سیستم برای پخش رسانه قابلیت چشمگیری نداشته باشد اما در ویرایش رسانه بهتر عمل می کند. بازی از طریق برنامه وب و سرویس هایی مانند Google Stadia قابل استفاده هستند.

این مطلب را هم ببینید
معرفی بهترین برندهای مودم سیم‌کارتی در بازار ایران

سیستم عامل FreeBSD

بسیاری فکر می کنند که FreeBSD فقط یک نسخه توزیع لینکوس است اما در واقع FreeBSD ضمن اشتراک ریشه های لینوکس مانند یونیکس، نسخه مدرن و منبع باز توزیع Distribution (BSD) می باشد. کد های این سیستم عامل در بسیاری از نقاط مانند macOS و سیستم عامل PlayStation 4 دیده می شود.

FreeDOS

سیستم عامل FreeDOS یک ورژن رایگان از MS-DOS می باشد. قابلیت پشتیبانی از بازی ها و برنامه های قدیمی از نقاط قوت این برنامه هستند. در ابتدای استفاده از این سرویس، تفاوت ظاهر آن ممکن است برای شما جالب باشد. این رابط کاربری شما را یاد کامپیوتر های قدیمی با تجربه سنتی محاسبات دهه ۸۰ و ۹۰ می اندازد.

ReactOS

تاریخچه سیستم عامل ReactOS یه سال ۱۹۹۶ بر می گردد. در ابتدا پروژه شبیه سازی ویندوز ۹۵ در آن سال راه اندازی شد. شعار این سازمان در آن زمان ساخت سیستم عاملی بود که به شما امکان دهد تا ویندوز را حذف کرده و ReactOS را نصب کنید بدون اینکه کاربر نهایی متوجه این تغییر شود. این سیستم عامل دارای بیش از ۹ میلیون خط کد و منبع باز است. در حالی که برخی از برنامه ها مانند Adobe Reader در این سیستم اجرا می شود، بسیاری از آن ها اجرا نمی شوند. در عوض سبک بوده و برای راه اندازی فقط به ۵۰۰ مگابایت فضای خالی و ۹۶ مگابایت رم نیاز است.

این مطلب را هم ببینید
آموزش ایجاد و مدیریت شبکه‌های خانگی

Haiku

Haiku رایگان و منبع باز است. اولین بار در سال ۲۰۰۱ منتشر شد و از آن زمان در حال توسعه مداوم بوده است. برخی از برنامه های مشهور مانند VLC Media Player و Quake در آن اجرا می شوند. این سیستم عامل نیز ارزش بررسی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *