مقالات اینترنت و شبکه

هدف سوئیچ در شبکه چیست؟

سوئیچ ممکن است به یکی از موارد مختلف اشاره داشته باشد. برای مثال، ممکن است به بخشی از اجزای مدار فیزیکی اشاره داشته باشد که جریان سیگنال ها را کنترل می کنند. این می تواند یک دکمه یا اهرم برای روشن یا خاموش کردن دستگاه باشد. با این حال، سوئیچ مورد بحث ما در این مقاله سوئیچ یا سوئیچ فیبر نوری در شبکه است. اکنون در این مقاله به این سوالات پاسخ خواهیم داد، سوئیچ در شبکه چیست؟ هدف از سوئیچ چیست؟ بیایید با هم در متن زیر آنها را یاد بگیریم.

سوئیچ در شبکه چیست؟

در یک شبکه، سوئیچ یک دستگاه سخت افزاری است که بسته های شبکه را از یک دستگاه شبکه (سوئیچ، روتر، کامپیوتر، سرور و غیره) به دستگاه دیگر فیلتر و ارسال می کند. به طور گسترده ای در شبکه های محلی (LAN) برای ارسال هر فریم پیام ورودی با نگاه کردن به آدرس فیزیکی دستگاه، که به عنوان آدرس کنترل دسترسی رسانه (آدرس MAC) شناخته می شود، استفاده می شود.

در واقع، یک سوئیچ به عنوان یک پل شبکه چند پورت در نظر گرفته می شود که از آدرس های سخت افزاری برای پردازش و ارسال داده ها در لایه پیوند داده (لایه 2) مدل OSI استفاده می کند. برخی از سوئیچ ها همچنین می توانند داده ها را در لایه شبکه (لایه 3) با ترکیب توابع مسیریابی پردازش کنند. این گونه سوئیچ ها اغلب به عنوان سوئیچ های لایه 3 یا سوئیچ های چند لایه شناخته می شوند.

این مطلب را هم ببینید
معرفی بهترین برندهای مودم سیم‌کارتی در بازار ایران

هدف سوئیچ در شبکه چیست؟

شما ممکن است درک مبهمی در مورد عملکرد سوئیچ در شبکه به سادگی از تعریف آن داشته باشید. پس هدف از سوئیچ روی زمین چیست؟ در زیر اهداف یا عملکردهای اصلی سوئیچ ها ذکر شده است:

اتصال چند میزبان: به طور معمول، یک سوئیچ تعداد زیادی پورت برای اتصالات کابل فراهم می کند که امکان مسیریابی را فراهم می کند. معمولاً برای اتصال چندین رایانه شخصی به شبکه استفاده می شود.
یک پیام را به یک میزبان خاص فوروارد می کند: مانند یک پل، یک سوئیچ از منطق انتقال یا فیلتر کردن یکسانی در هر پورت استفاده می کند. هنگامی که هر میزبان در شبکه یا سوئیچ پیامی را به میزبان دیگری در همان شبکه یا همان سوئیچ ارسال می کند، سوئیچ فریم ها را دریافت و رمزگشایی می کند تا قسمت آدرس فیزیکی (MAC) پیام را بخواند.
مدیریت ترافیک: یک سوئیچ در شبکه می تواند ترافیک ورودی یا خروجی از شبکه را مدیریت کند و می تواند دستگاه هایی مانند رایانه ها و نقاط دسترسی را به راحتی به هم متصل کند.
نگه داشتن سیگنال الکتریکی : هنگامی که یک سوئیچ یک فریم را به جلو می برد، یک سیگنال الکتریکی مربعی تحریف نشده را دوباره تولید می کند.
افزایش پهنای باند LAN: یک سوئیچ یک LAN را به چندین حوزه برخورد با پهنای باند مستقل تقسیم می کند، بنابراین پهنای باند LAN را به میزان زیادی افزایش می دهد.

این مطلب را هم ببینید
آموزش نصب و راه‌اندازی مودم‌های سیم‌کارتی به زبان ساده

کاربردهای سوئیچ در شبکه

امروزه سوئیچ ها تقریباً در همه جا از دفتر کوچک/دفتر خانگی (SOHO) تا ISPهای اصلی (ارائه دهندگان خدمات اینترنتی) استفاده می شوند. شما می توانید آنها را در دفتر خانه و یا منطقه کوچک به اندازه دلخواه استفاده کنید. برای این مکان ها یک سوئیچ اینترنت گیگابیتی 10/100/1000BASE-T کافی است. علاوه بر این، سوئیچ های زیادی وجود دارند که دارای پورت های آپلینک با سرعت بالا هستند تا سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه، 40 گیگابیت بر ثانیه یا حتی 100 گیگابیت در ثانیه را ارائه دهند! این سوئیچ‌های پرسرعت معمولاً توسط شرکت‌ها برای ساخت مرکز داده استفاده می‌شوند. در چنین شرایطی، ممکن است به یک سوئیچ 10GbE یا سوئیچ 40/100G نیاز داشته باشید.

نتیجه

از تمام موارد فوق، ممکن است درک کلی از “هدف سوئیچ در شبکه چیست؟” داشته باشید. سوئیچ علاوه بر اتصال دستگاه های تحت شبکه، نقش مهمی در مدیریت ترافیک، ارسال پیام، افزایش پهنای باند و غیره دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *