ترفند های کامپیوتری, مقالات کامپیوتر و تکنولوژی

آموزش رفع مشکل کندی برنامه Photos در ویندوز ۱۰

رفع مشکل کندی برنامه Photos در ویندوز ۱۰

برنامه Photos در ویندوز 10 معمولا از سرعت بالایی برخوردار نیست اما برخی مواقع سرعتش به اندازه‌ای کاهش پیدا می‌کند که برایتان دردساز می‌شود. در این بخش با ما همراه باشید تا نحوه رفع مشکل کندی برنامه Photos در ویندوز ۱۰ را یاد بگیرید.

نحوه رفع مشکل کندی برنامه Photos در ویندوز ۱۰

یکی از راه‌های رفع این مشکل، استفاده از حافظه SSD است. با تعویض هارد درایو خود با یک حافظه SSD نه تنها با عملکرد بالاتر سیستم مواجه می‌شوید، بلکه سرعت باز شدن تصاویر در برنامه فوتوز هم افزایش چشمگیری پیدا می‌کند و دیگر با مشکلات قبلی مانند کندی آن مواجه نمی‌شوید.

با وجود چنین موضوعی، بسیاری از کاربران نمی‌خواهند یا نمی‌توانند حافظه SSD تهیه کنند، به همین دلیل به سراغ راه‌حل بعدی یعنی استفاده از برنامه‌های دیگر برای مشاهده تصاویر می‌رویم.

این مطلب را هم ببینید
نکات مهم برای انتخاب و خرید هدفون

برنامه‌های مشاهده عکس در ویندوز ۱۰

می‌توانید بجای اینکه با پرداخت هزینه از حافظه SSD استفاده کنید، به سراغ برنامه دیگری بجای فوتوز مایکروسافت بروید. در این مطلب می‌توانید با بهترین نرم افزارهای مشاهده و ویرایش عکس در ویندوز ۱۰ آشنا شوید.

یکی از این برنامه‌ها که عملکرد بالایی دارد، «IrfanView» است. این برنامه حجم کمی دارد، کار با آن ساده است، عملکرد سریعی از خود نشان می‌دهد و البته رایگان است. این برنامه را نصب کرده و آن را به برنامه مشاهده عکس پیش فرض ویندوز ۱۰ تبدیل کنید. با اینکار پس از اینکه روی یک عکس با فرمت JPEG و PNG یا هر فرمت دیگری در فایل اکسپلورر کلیک کنید، با برنامه IrfanView باز می‌شود.

با وجود اینکه نسخه ۶۴ بیتی آن بدون هیچ‌گونه پلاگین حجمی برابر ۳.۵۶ مگابایت دارد، قابلیت‌های مفیدی در اختیارتان قرار می‌دهد که از میان آن‌ها می‌توان به تبدیل، تغییر سایز، کراپ یا برش و چرخش تصاویر اشاره کرد.

این مطلب را هم ببینید
معرفی بهترین برندهای مودم سیم‌کارتی در بازار ایران

اگر بودجه کافی برای خرید حافظه SSD ندارید، استفاده از نرم افزار شخص ثالث بهترین راه برای رفع کندی برنامه Photos ویندوز ۱۰ محسوب می‌شود که البته دیگر کاری به این اپ مایکروسافت نخواهید داشت.

برنامه فوتوز ویندوز ۱۰ به علت اینکه یک برنامه یونیورسال (UWP) است، احتمالا سرعت پایینی دارد و آنطور که انتظار می‌رود سریع نیست. برنامه‌های UWP سرعت چندان بالایی ندارند که برای مثال می‌توان به نسخه اصلی مرورگر اج یا اج لگاسی اشاره کرد که اکنون با اج کرومیوم جایگزین شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *