اخبار تکنولوژی

مایکروسافت اج در آزمون HTML5 Accessibility امتیاز کامل را کسب کرد

مایکروسافت اج در آزمون HTML5 Accessibility

مرورگر جدید مایکروسافت ، در طی چندماه گذشته توانسته است تا به محبوبیت و جایگاه خوبی در میان کاربران دست پیدا کرده و به عنوان رقیب مرورگرهای بزرگی از جمله کروم و فایرفاکس شناخته شود. بر اساس اخبار جدید مایکروسافت اج در آزمون HTML5 Accessibility موفق به کسب امتیاز کامل شده و از این حیث بالاتر از گوگل کروم قرار می‌گیرد.

مایکروسافت اج در آزمون HTML5 Accessibility

این مرورگر که بر پایه کرومیوم طراحی شده است ، با کسب امتیاز 100 درصد در آزمون نامبرده ، حسابی سر و صدا کرده است . HTML5 Accessibility بررسی می‌کند مرورگرهای وب بزرگ و محبوب از کدام‌یک از قابلیت‌های جدید HTML5 پشتیبانی می‌کنند.  درواقع، آزمون HTML5 Accessibility برای بررسی این موضوع به‌کار برده می‌شود که هر مرورگر چقدر از فناوری‌های کمک‌رسان (Assistive Technology) نظیر اسکرین‌ریدر (Screen Reader) برای راحتی بیشتر کاربر هنگام وب‌گردی بهره می‌گیرد.

اسکرین‌ریدر نوعی قابلیت خاص است که می‌تواند وارد وب‌سایت شود و متن را به صوت تبدیل کند. آزمون HTML5 Accessibility همچنین بررسی می‌کند مرورگرها با صفحه‌کلید سازگاری دارند یا خیر.

پس از کسب این موفقیت به‌تازگی صفحه‌ی رسمی مرورگر مایکروسافت اج در توییتر با انتشار توییتی جدید، کسب امتیاز کامل در آزمون HTML5 Accessibility را جشن گرفته است. در این توییت، آمده است اعضای تیم مرورگر اج به‌سختی تلاش کرده‌اند تا با استفاده از APIهایی نظیر UI Automation به‌منظور بهبود پشتیبانی این مرورگر از قابلیت‌های مبتنی‌بر فناوری‌های کمک‌رسان قدم بردارند.

مایکروسافت اج در آزمون HTML5 Accessibility

اگر نگاهی دقیق به نتایج به‌دست‌آمده بیندازید، خواهید فهمید در HTML5 Accessibility نسخه‌ی ۶۲ مرورگر کروم آزمایش شده است؛ درحالی‌که نسخه‌ی آزمایش‌شده‌ی اج ۸۰ است. این موضوع باعث می‌شود مقایسه‌ی بین دو مرورگر از لحاظ آزمون HTML5 Accessibility تا حدی ناعادلانه باشد.

مایکروسافت می‌گوید تیم HTML5 Accessibility موظف هستند خودشان نسخه‌ی آزمایش‌شده‌ی گوگل کروم را به‌روزرسانی کنند. ردموندی‌ها همچنین می‌گویند قصدشان از انتشار آمار مذکور این بوده است که بهبودهای مرورگر اج را نشان دهند؛ مرورگری که پس از تغییر موتورش به کرومیوم از لحاظ قابلیت‌های مبتنی‌بر فناوری‌های کمک‌رسان در پشت دیگر مرورگرها قرار گرفته بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *