ترفند های کامپیوتری, مقالات کامپیوتر و تکنولوژی

میانبر جدید برای دریافت بروزرسانی‌های امنیتی ویندوز 7

بروزرسانی‌های امنیتی ویندوز 7

ویندوز 7 سیستم عاملی می باشد که توسط شرکت نرم افزاری مایکروسافت در سال ۲۰۰۹ تولید و منتشر شده است که نسخه بهبود یافته ویندوز ویستا نیز می توان از آن یاد کرد. این سیستم عامل هفتمین سری از سیستم عامل های این شرکت نرم افزاری می باشد که در طی شش ماه اول انتشار آن بیش از ۱۰۰ میلیون نسخه از آن به فروش رفت. اگر از کاربران این سیستم عامل باشید قطعا می دانید که بروزرسانی‌های امنیتی ویندوز 7 فقط با پرداخت هزینه ارائه می‌شوند؛ اما اکنون می خواهیم روش جدید و ناشناخته ای برای انجام این کار به شما عزیزان معرفی کنیم.

بروزرسانی‌های امنیتی ویندوز 7

اعضای انجمن My Digital Life روشی جدیدی برای دریافت بروزرسانی‌های امنیتی ویندوز 7 موسوم به Windows 7 Extended Security Updates در تمامی سیستم‌ها کشف کرده‌اند. نصب این بروزرسانی نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای ندارد. نکته مهم اینجاست که پشتیبانی رسمی از ویندوز ۷ از ۱۴ ژانویه‌ی ۲۰۲۰، یعنی چند هفته‌ی دیگر، به‌پایان می‌رسد.

این مطلب را هم ببینید
آموزش نصب و راه‌اندازی مودم‌های سیم‌کارتی به زبان ساده

سرویس ESU یکی از سرویس‌های پولی مایکروسافت محسوب می‌شود که به‌روزرسانی‌های امنیتی را به کسب‌وکارهایی ارائه می‌کند که هنوز از کامپیوترهای مجهز به ویندوز ۷ استفاده می‌کنند. سرویس مذکور با دریافت هزینه‌ی درخورتوجهی از کسب‌وکارها، قابلیت های امنیتی سیستم شما را تا سال ۲۰۲۳ تضمین می کند. هزینه بروزرسانی های این سرویس برای هر ورک‌استیشن مبلغی برابر با ۲۵ تا ۲۰۰ دلار می باشد. این مبلغ بسته به نسخه‌ی ویندوز ۷ (پرو یا اینترپرایز) و زمان موردنیاز برای دریافت به‌روزرسانی می تواند تغییر پذیر باشد.

ابزار میان‌بر ESU

مایکروسافت ماه گذشته به‌روزرسانی جدیدی برای آزمایش Windows 7 ESU منتشر کرد (KB4528069). مدیران سیستم ها می توانند با دریافت بروزرسانی این سیستم هماهنگی و سازگاری سیستم‌های خود را با فرایندهای آتی بررسی کنند. وقتی کاربران این به‌روزرسانی را نصب کنند، باید کد مجوز ESU را وارد کنند که اعتبار سیستم آن‌ها را برای دریافت به‌روزرسانی‌ آتی تأیید کند.

این مطلب را هم ببینید
آموزش ایجاد و مدیریت شبکه‌های خانگی

یکی از تلاش های کثیر کاربران ویندوز در طی دهه های اخیر، پیدا کردن راهکار برای عبور از محدودیت کد فعال‌سازی نصب ویندوز بوده است. اعضای جامعه‌ی My Digital Life نیز با استفاده از روش‌های مشابه، ابزاری توسعه دادند که مرحله‌ی بررسی کد مجوز را برای دریافت ESU دور می‌زند و نصب و آزمایش به‌روزرسانی‌های مذکور را برای کاربر ممکن می‌کند.

البته مایکروسافت نیز بیکار نمانده و تلاش می کند برای مقابله با ابزار BypassESU روش بررسی کد مجوز را تغییر دهد. هرچند تلاش این کمپانی برای ایمن ساختن مراحل ورود کد نصب ویندوز و جلوگیری از دور زدن آن ها بی فایده بوده است. همیشه ابزارهایی برای عبور از محدودیت‌های این شرکت وجود داشته‌اند و کاربران بسیاری در سرتاسر جهان نسخه‌های رایگان ویندوز را نصب کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *