مقالات کامپیوتر و تکنولوژی, مقالات نصب نرم افزار و برنامه

معرفی بهترین اپلیکیشن های یادگیری زبان جدید

بهترین اپلیکیشن های یادگیری زبان جدید

معمولا افراد درابتدای هر سال اهداف جدیدی برای خود تعیین می کنند. یکی از آن اهداف می تواند یادگیری یک زبان جدید باشد که امروزه با پیشرفت تکنولوژی و به مدد اپلیکیشن های مختلف به راحتی امکان پذیر است. در این بخش می خواهیم بهترین اپلیکیشن های یادگیری زبان جدید را به شما عزیزان معرفی کنیم.

بهترین اپلیکیشن های یادگیری زبان جدید را بشناسید

Duolingo

هر چند که اپ Duolingo به اندازه‌ی کافی شناخته‌شده هست اما نمی‌شد این لیست را بدون اپ دولینگو یک لیست کامل بدانیم. این اپ بیش از ۳۵ زبان را آموزش می‌دهد که شامل ۵ زبان رسمی سازمان ملل هم هست و همگی به صورت سطح بندی شده در این اپ در دسترس هستند. ویژگی مهم دولینگو ایجاد رقابت و ارائه‌ی آمار دقیق از میزان یادگیری کاربر است که با ایجاد حس رقابت باعث می‌شود مدت طولانی‌تری به پروسه یادگیری متعهد بمانند.

اپ دولینگو بر روی مهارت‌های زبانی مختلف زبان‌آموزان کار می‌کند، عملکردی فراتر از آموزش لغات دارد و نکات مثبت فراوانی هم دارد اما متاسفانه زبان فارسی در این اپ وجود ندارد و توضیحی به زبان فارسی دریافت نمی‌کنید؛ البته اگر دانش ابتدایی زبان انگلیسی را داشته باشید می‌توانید از اپ استفاده کنید و مشکل خاصی نخواهید داشت.

Drops

اپ Drops که در سال ۲۰۱۸ جایزه‌ی بهترین اپ سال را از آن خودش کرد هم یکی از گزینه‌های خوب برای یادگیری زبان‌های جدید است که سعی کرده تا با به کارگیری یک رابط کاربری زیبا و روش‌های متنوع آموزشی زبان‌آموزان را به آموزش پایبند کند و خبر خوب این که از زبان فارسی هم پشتیبانی می‌کند.

این مطلب را هم ببینید
هدست با کیفیت صدا بالا یا هدفون با کیفیت صدای عالی؟

این اپ هم مثل دولینگو کلمات را در دسته‌بندی موضوعی قرار می‌دهد و پس از یاد گرفتن هر موضوع می‌توانید به سراغ دسته‌ی بعدی بروید. نقطه‌ی قوت این اپ در آموزش‌های کوتاه و ساده‌ای است که با تصویر همراه شده‌اند و به افزایش دایره‌ی لغات کمک می‌کند اما اگر قصد دارید یک زبان را از ابتدا بیاموزید چندان انتخاب منطقی‌ای نیست.

Speakly

اپ Speakly یک گزینه‌ی کمتر شناخته شده و در عین حال کامل است که اگر قصد دارید زمان بیشتری صرف کنید می‌تواند انتخاب بسیار مفیدی باشد. این اپ نه تنها دایره‌ی لغات را گسترش می‌دهد و بر روی مهارت شنیدن و گفتگو کار می‌کند، بلکه برای افزایش توانایی درک مطلب هم تمریناتی تدارک دیده که کمک‌کننده هستند.

Memrise

اپMemrise  هم یکی از اپلیکیشن‌های معروف در حوزه‌ی زبان‌آموزی است که امکانات مختلفی مثل آموزش لغات و کلمات، تمرین شنیدن و نوشتن دارد و مثل دولینگو یک جدول رده‌بندی هم در آن موجود است که به شما نشان می‌دهد نسبت به سایرین چقدر پیشرفت کرده‌اید.

بسیاری از امکانات این اپلیکیشن مشابه بقیه است اما نکته در این است که اپی را انتخاب کنید که با آن راحت‌تر هستید و مدت بیشتری می‌تواند شما را به خود جذب کند اما نکته‌ای که Memrise را از بقیه تمییز می‌دهد تمارین ویدیویی است که برای تقویت مهارت شنیداری مفید هستند.

این مطلب را هم ببینید
راهنمای خرید هارد اکسترنال: چه ظرفیت و برندی برای شما مناسب است؟

Speekoo

اگر دوست دارید عبارات روزمره‌ی یک زبان را یاد بگیرید که در سفر به دردتان می‌خورند بهتر است Speekoo را امتحان کنید زیرا تمارین و محتوای آموزشی این اپ دقیقا بر اساس نیاز یک مسافر طراحی شده است. این اپ هم متاسفانه زبان فارسی را ندارد و در صورتی به دردتان می‌خورد که دانش اولیه‌ی زبان دوم را داشته باشید و بتوانید دستورالعمل‌ها را بخوانید و درک کنید. اما در مجموع یکی از بهترین تجربیات آموزش زبان را به شما ارائه می‌کند.

لرنیت

لرنیت آموزش‌ها را به صورت طبقه‌بندی شده ارائه می‌دهد و از همه مهم‌تر اینکه به زبان فارسی است که کار را برای زبان‌آموزان راحت می‌کند و برای کسانی که می‌خواهند زبان را از صفر شروع کنند راحت‌تر از نمونه‌های مشابه خارجی است. این اپ هم نقاط قوت فراوانی دارد اما از نظر بصری ساده است و از تصویر برای آموزش بهتر استفاده نکرده. ضمنا فقط بخشی از اپ لرنیت رایگان است و پس از رسیدن به سطح خاصی باید با پرداخت درون‌برنامه‌ای اشتراک تهیه کنید تا ادامه‌ی آموزش‌ها در اختیارتان قرار بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *