یکی از جذاب ترین انواع بازی ها ، بازی های ریسینگ می باشند.این نوع بازی ها ، همیشه تفریح فوقالعاده برای علاقهمندان خودرو و گیمرهای عادی بودهاند. تنوع زیاد بازی های ریسینگ گاهی باعث می شود که انتخاب برای کاربران کمی دشوار شود. از این رو در این بخش می خواهیم بهترین بازی های ریسینگ کامپیوتر را به شما عزیزان معرفی کنیم.
بهترین بازی های ریسینگ کامپیوتر را بشناسید
Team Sonic Racing
اگر از طرفداران بازیهای ریسینگ کارتی باشید، نینتندو با سری معروف ماریو کارت بهترین تجربه ممکن از این سبک را برایتان رقم میزند اما خب برای تجربه نسخه آخر سری ماریو کارت باید نینتندو سوییچ داشته باشید و این مطلب هم مختص بهترین بازیهای ریسینگ روی پلتفرم کامپیوتر است. اما جای نگرانی نیست چرا که سگا هم مدتی میشود سری Sonic Racing خود را بار دیگر افتتاح کرده است.
The Crew 2
نسخه دوم سری The Crew نیز همچون نسخه قبلی و دیگر بازیهای یوبیسافت مشکلات ریز و درشت بسیاری دارد که احتمالا بسیاری را هم از تجربه بازی زده میکند اما در عوض این بازی آنقدر ویژگیهای جذاب و متفاوتی دارد که نمونهاش را نتوانید در هیچ کدام از بازیهای دیگر این لیست پیدا کنید. میپرسید چه ویژگیهایی؟ بیاید از مشخصتر آن شروع کنیم، نقشه The Crew 2 یکی از بزرگترین نقشهها در بین بازیهای ریسینگ به حساب میآید و شامل تمام ایالتهای آمریکا میشود.
اگر رفتن از شرق به غرب آمریکا با یک ماستنگ قدیمی و کشف و دیدن تمامی این ایالتها آن هم در شرایط آب و هوایی و چرخه روز و شب دینامیک بازی برایتان جذابیت ندارد، اشکالی ندارد چرا که The Crew 2 شما را تنها به نشستن پشت فرمان خودروهای مختلف محدود نمیکند و اجازه میدهد این نقشه بزرگ را با هواپیما، موتور و قایق هم زیر و رو کنید. تمام اینها را به بخش مولتیپلیر جالب بازی اضافه کنید تا متوجه شوید چرا بازی با وجود تمامی ضعفهایش لیاقت حضور در این لیست را دارد.
Project Cars 2
از عرضه Project Cars 2 نزدیک به ۳ سال میگذرد اما همچنان این سری یکی از بهترین بازیهای شبیهسازی است که میتوانید پیدا کنید. نسخه دوم بازی با اضافه کردن تعداد زیادی خودرو، پیستهای جدید و حل مشکلات قبلی به خوبی توانست به عنوان کاملتری از Project Cars 1 تبدیل شود و خود را به یکی از مهرههای اصلی دنیای بازیهای ریسینگ شبیهساز تبدیل کند.
Project Cars 2 تقریبا تمامی ویژگیها و المانهای یک شبیهساز خوب را دارد؛ گرافیک واقع گرایانه، پیستهای معروف و واقعی دنیا و امکان شخصیسازی و تغییر خودرو و آماده کردنش برای مسابقه دادن در شرایط مختلف. اما اگر دو ویژگی باشد که همه طرفداران شبیهسازها این سری را به خاطرش دوست داشته باشند، فیزیک فوقالعاده بازی و شرایط جوی متنوع و فوقالعاده آن است. در Project Cars 2 بارها یپش میآید که مجبور شوید در برف، باران، طوفان و تگرگ مسابقه دهید و هر کدام از این شرایط جوی روی عملکرد خودرو تاثیر میگذارند.
Assetto Corsa
با اینکه در بازیهایی چون درت رالی، پروجکت کارز و شبیهسازهای دیگر نمیتوانید چون نید فور اسپید با نهایت سرعت خطرناکترین پیچها را پشت سر بگذارید و یا مثل فورتزا هورایزن ۴ هر مانعی را پشت سر بگذارید و روی هر جادهای گرد و خاک کنید اما بسیاری از این عناوین شبیهساز همچنان با تجربه واقعی رانندگی فاصله قابل توجهی دارند. اما این موضوع به سختی در مورد بازی ریسینگ Assetto Corsa صدق میکند.
Forza Horizon 4
بعید میدانم سری فورتزا هورایزن و به خصوص نسخه چهارم دیگر نیازی به معرفی داشته باشد. سالها میشد که مایکروسافت که با سری اصلی فورتزا رقابت را برای سونی و گرن توریسمو سخت کرده بود اما دیگر نسخه آرکید و سرگرم کنندهتر فورتزا هورایزن خیلی زود تبدیل به چیزی شد که همه طرفداران پلی استیشن حسرت آن را میخوردند.