بازی و سرگرمی, معرفی بازی

معرفی و بررسی بازی The Walking Zombie 2

بررسی بازی The Walking Zombie 2

زامبی ها همیشه جزو کاراکترهای جذاب در دنیای گیم بوده اند. خصوصا برای گیمرهایی که علاقمند به ژانر ترسناک هستند. در این بخش با ما همراه باشید تا به معرفی و بررسی بازی The Walking Zombie 2 بپردازیم.

بررسی بازی The Walking Zombie 2

بازی The Walking Zombie 2 با همان داستان تکراری جلو آمده؛ نظم دنیا به هم ریخته و زامبی‌ها در سراسر جهان در حال آلوده کردن و کشتن مردم هستند و شما باید در برابرشان بایستید. بنابراین گیم‌پلی بازی عمدتا مربوط به درگیری با زامبی‌ها است اما برای جلو رفتن بخش داستانی، دیالوگ‌هایی هم در بازی وجود دارند.

چیزی از شروع بازی The Walking Zombie 2 نمی‌گذرد که متوجه می‌شوید شما تنها کسی هستید که می‌تواند انسان‌ها را نجات بدهد. البته به عنوان ناجی جهان کمی کار برایتان سخت است زیرا باید عملیات نجات را با یک موتور و ماهیتابه‌ای شروع کنید که تنها سلاحتان در برابر زامبی‌هایی است که گروه گروه دوره‌تان می‌کنند.

نگران نباشید! قرار نیست تا آخر بازی با ماهیتابه بجنگید و با جمع کردن امتیاز می‌توانید لول آپ کنید و اسلحه‌های متنوع و قوی‌تری به دست بیاورید. کاراکتر اصلی هم قابل ارتقا است و می‌توانید با ارتقا دادن او، توانایی‌هایی مثل بازیابی سلامتی و دفاع را بهبود بدهید.

این مطلب را هم ببینید
مقایسه برترین هدست‌های واقعیت مجازی: Oculus، PlayStation VR و HTC Vive

طراحی گیم‌پلی بازی The Walking Zombie 2 بسیار خوب انجام شده و شما با انواع متنوعی از زامبی روبرو می‌شوید؛ بالاخره کشتن یک سگ که تبدیل به زامبی شده،‌ آن هم با ماهیتابه تجربه‌ای نیست که همیشه دم دست باشد. مبارزات بازی هیجان انگیز هستند و باس فایت‌ها هم بسیار خوب از آب در آمده‌اند.

با هر بار مردن در بازی، بخش Inventory که به نوعی منبع آیتم‌های شما است، کاملا خالی می‌شود اما سازندگان بازی در ازای آن یک سیستم جایزه‌دهی طراحی کرده‌اند که به صوت ساعتی جوایزی در اختیار بازیکنان می‌گذارد. این سیستم با ایجاد تعادل موجب می‌شود که هم چالش وجود داشته باشد و هم رضایت بازیکنان از دست نرود.

در کل می‌توان گفت تعادل در بسیاری از بخش های بازی The Walking Zombie 2 به خوبی برقرار شده. بخش داستانی و دیالوگ‌ها به خوبی توانسته اند گیم‌پلی را از افتادن در دام تکرار نجات بدهند و سیستم پرداخت درون‌برنامه‌ای هم کاملا متعادل است و بازیکنان مجبور نیستند برای برنده شدن در بازی حتما هزینه‌ای بپردازند.

این مطلب را هم ببینید
بهترین لوازم جانبی برای ارتقای تجربه بازی با دسته کنسول

البته در برخی از بخش‌های بازی هم این تعادل کامل دیده نمی‌شود. مثلا در موزیک پس زمینه این عدم تعادل وجود دارد. با اینکه صدای تپش قلب می‌تواند حسابی آدرنالین را در خون بازیکنان بالا ببرد اما از طرفی هم صدای یکنواخت پس زمینه برخی اوقات واقعا اعصاب خردکن می‌شود.

طراحی گرافیکی بازی کاملا واقع‌گرایانه یا رئالیستیک نیست و می‌توان گفت شکل و شمایل بازی کمی حالت ماینکرفتی دارد؛ البته با خون و خون‌ریزی بیشتر. این به این معنی نیست که طراحی بازی خوب نیست بلکه سبک طراحی به خصوصی دارد و کاملا به سلیقه‌ی مخاطب بستگی دارد که از این نوع طراحی خوشش بیاید یا نه.

با در نظر گرفتن نکات خوب بازی می توان گفت که با یک بازی خوش‌ساخت طرف هستیم که ارزش تجربه کردن را دارد. اگر از فضای آخرالزمانی و کشتن زامبی‌ها لذت می‌برید و به دنبال یک گزینه‌ی آفلاین و در عین حال با کیفیت هستید، بازی The Walking Zombie 2 انتخاب خوبی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *