ترفند های کامپیوتری, مقالات کامپیوتر و تکنولوژی

آموزش تبدیل واحدهای پولی در گوگل شیتس

واحدهای پولی در گوگل شیتس

گوگل شیت امکان سازماندهی، ویرایش و آنالیز اطلاعات با فرمت های متفاوت را فراهم می کند. استفاده از این برنامه میان کاربران بسیار متداول است. در مواقع بسیاری پیش می آید که نیاز به ثبت واحدهای پولی در گوگل شیتس داریم. واحدهای پولی در گذر زمان دچار تغییر و تحولات بسیاری می شوند. از این رو تبدیل آن ها در اسپردشیت ها بسیار مهم می باشد.

تبدیل واحدهای پولی در گوگل شیتس

تبدیل واحد پولی به صورت آنی و خودکار

تابع GOOGLEFINANCE از طریق اینترنت و دسترسی به مارکت‌ های اقتصادی جهانی این مهم را به انجام می‌رساند و هر ۲۰ دقیقه یک بار آپدیت می‌شود. lGOOGLEFINANCE(“Currency:USDGBP)l فرمت فرمول این تابع می باشد که می‌توانید با جایگزین کردن USD و GBP با دیگر واحد‌های پولی (به صورت سه حرفی)، تغییرات مد نظر خود را اعمال کنید.

واحدهای پولی در گوگل شیتس

در تصویر بالا واحد پولی دلار آمریکا به پوند انگلیس تبدیل شده است. در این مثال کد‌های مربوط به واحد پولی به صورت مستقیم در خود فرمول مورد استفاده قرار می‌گیرند اما شما می‌توانید آن ها را جدا از هم هم وارد کنید. برای این کار کد‌های مربوط به هرکدام از واحد‌های پولی را می‌توانید در سلولی جدا نمایش دهید l GOOGLEFINANCE(“Currency:”&A1&A2) l این فرمول را در سلول سوم وارد کنید.

این مطلب را هم ببینید
ترفندهای حل مشکلات صوتی در ویندوز ۱۰

یافتن مقادیر قدیمی تبدیل واحد پول

تابع GOOGLEFINANCE این امکان را به شما می‌دهد که بتوانید مقادیر تبدیل واحد پول در زمان گذشته را هم داشته باشید. در واقع تابع یاد شده همه تغییرات اعمال شده را در پایان یک روز یا یک هفته که توسط شما مشخص شده، نمایش خواهد داد. اگر بخواهید بازه زمانی برای این تابع تعیین کنید؛ می بایست روی یکی از سلول های خالی کلیک کرده و فرمول l GOOGLEFINANCE(“Currency:USDGBP” , “price”, DATE(YYYY,MM,DD) , DATE(YYYY,MM,DD) l را وارد کنید. اولین تابع داخلی DATE در این فرمول نشان دهنده زمان شروع بازه و دومین DATE تاریخ پایان بازه را نمایش می‌دهد. به جای YYYY سال مد نظر خود، به جای MM ماه و به جای DD روز را در تابع DATE وارد کنید.

این مطلب را هم ببینید
راهنمای حل مشکلات مربوط به درایورهای ویندوز ۱۰

برای نمایش تغییرات مربوط به یک روز استفاده از فرمول (GOOGLEFINANCE(“Currency: USDGBP” , “price” , DATE(YYYY,MM,DD) مناسب می باشد. به جای آرگومان‌های ورودی تابع DATE باید از تاریخ همان روز استفاده کنید. با استفاده از تابع TODAY بجای DATE امکان آپدیت روزانه لیستتان برقرار است.

برای استفاده از این تابع باید از فرمول زیر استفاده کنید:

l GOOGLEFINANCE (“Currency:USDGBP” , “price”, TODAY()-7, TODAY() ) l

واحدهای پولی در گوگل شیتس

تابع TODAY به عنوان بازه پایانی تاریخ مورد استفاده قرار می‌گیرد، به این خاطر که لیست شما همیشه می‌خواهد آخرین تغییرات را به نمایش بگذارد (در این مثال تبدیل واحد دلار آمریکا به پوند انگلیس) و این کار قرار است برای هفت روز گذشته انجام شود؛ به همین خاطر باید اولین تابع TODAY را منهای 7 کنیم. برای افزایش بازه زمانی یا کوتاه کردن آن، کافیست عدد 7 مورد استفاده در این مثال را تغییر دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *