همه ما می دانیم که رایانه ها به دلیل ارتباطی که با دنیای خارج از خود، چه از طریق اینترنت و چه از طریق تجهیزات جانبی دارند، در معرض دریافت ویروس ها و بدافزارها هستند. این ویروس ها می توانند آسیب های جدی به کامپیوتر شخصی شما وارد کرده و فایلهایتان را تخریب کنند. بنابراین حفظ امنیت رایانه از مهم ترین مسائلیست که می بایست به آن توجه شود. به این منظور آنتی ویروس های زیادی در جهان توسط کمپانی های مختلف تولید و عرضه شده اند. برخی از این آنتی ویروس ا بصورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرند. اما از آنجا که تعداد آن ها زیاد بوده و انتخاب بهترین گزینه برای کاربران دشوار، ما در این بخش تصمیم گرفته ایم بهترین آنتی ویروس های رایگان را به شما همراهان گرامی معرفی کنیم.
بهترین آنتی ویروس های رایگان
بیت دیفندر (Bit Defender)
نسخه رایگان این آنتی ویروس بسیار سبک و زیبا طراحی شده است. بیت دیفندر در اسکن و تشخیص ویروس ها از سرعت قابل توجهی برخوردار است. از دیگر قابلیت های نسخه رایگان این برنامه می توان به اتوپایلت اشاره کرد که شمشیری دو دم به حساب میآید. این حالت با وجود اینکه مدیریت ویروسها را تسهیل میکند، آن را از کنترل کاربر خارج میسازد.
آنتیویروس رایگان Avast
جدیدترین نسخهی آنتیویروس رایگان Avast، از حالت گیمینگ برخوردار است. این حالت برای گیمرها بسیار مناسب است؛ چرا که باعث می شود زمانی که در حال انجام بازیهای سنگین هستید، آنتیویروس سختافزار سیستم شما را به کار نگیرد و به علاوه هیچ پاپآپی را به شما نمایش ندهد. از دیگر قابلیت های نسخه جدید آن می توان به امکان مدیریت پسورد اشاره کرد.
سوفوس هوم (Sophos home)
این آنتی ویروس نسبت به سایر رقبای خود، قابلیت های بیشتری را در اختیار کاربران قرار می دهد. با نصب این نرمافزار ، آنتیویروس استاندارد و حفاظت در برابر بدافزار را همراه با ابزار آنتی فیشینگ برای مرورگر خواهید داشت. همچنین امکان کنترل محتوا از طریق سیستم مرکزی با پشتیبانی حداکثر ۱۰ سیستم وجود دارد که میتواند در کنترل فرزندان در فضای اینترنت بسیار مفید باشد.
نسخهی رایگان کسپرسکی
نسخه پولی این آنتی ویروس از بهترین آنتی ویروس های شناخته شده جهان به شمار می رود. در نسخه رایگان آن نیز، تمامی تمرکز بر روی حفاظت رایگان سیستم شما در برابر ویروسها گذاشته شده است. کار با این نرم افزار بسیار راحت بوده و کاملا دقیق عمل می کند.
آنتیویروس رایگان Avira
یک نرم افزار قدرتمند در زمینه در کشف تهدیدهای امنیتی که برای این کار فشار زیادی به سخت افزار شما وارد نمی کند. طراحی آن بسیار کاربرپسند بوده و قابلیتهایی نظیر محافظت در برابر بدافزارها و فیشینگ را شامل میشود. به همین علت می توان آن را در لیست بهترین آنتی ویروس های رایگان قرار داد.
آنتیویروس رایگان AVG
این آنتی ویروس برای محافظت در برابر ویروس ها فشار زیادی به سیستم شما وارد نخواهد کرد. قدرت تشخیص ویروس آن بسیار بلا بوده و گزینه خوبی برای کاربران است. این برنامه برخلاف همتای خود یعنی Avast از داشتن ویژگیهایی مانند افزونهها محروم است.
آنتیویروس رایگان پاندا
این نرم افزار مبتنی بر فضای ابری از منابع سیستمی کمترین استفادهی ممکن را میبرد. بررسیها نشان میدهند که پاندا هنگام بررسی وظایف سیستمی مانند نصب برنامه، کپی و دانلود برنامهها فشار زیادی را به پردازنده وارد میکند. طراحی ظاهری پاندا بسیار زیبا و کاربرپسند می باشد. از دیگر قابلیت های جذاب این آنتی ویروس می توان به حالت گیمینگ و ایمنسازی در برابر ورودیهای یواسبی اشاره کرد.
۳۶۰ توتال سکیوریتی
این آنتیویروس همزمان از چند موتور ویروسیاب در کنار ابزار ضد فیشینگ استفاده میکند. نکته منفی درباره این آنتی ویروس، رابط کاربری نه چندان زیبای آن می باشد. علاوه بر آن ، ۳۶۰ توتال سکیوریتی با اینکه گزینهی خوبی برای حفاظت از سیستم شما محسوب میشود و تبلیغات کمی دارد، اکثر ابزارهای آن پولی هستند.
آنتیویروس رایگان زونآلارم
اگر اعتماد چندانی به فایروال پیشفرض ویندوز خود ندارید، این بخش از نرمافزار چندکارهی زونآلارم میتواند یک نقطهی قوت اساسی برای آن به حساب بیاید. رابط کاربری آن زیبا و آسان است.
آنتیویروس رایگان Adaware
موتور ویروسیابی این برنامه تحت لیسانس بیتدیفندر است. محیط کاربری این آنتیویروس به شدت براق طراحی شده است. در همه جای آن نام adaware به چشم میخورد.