ترفند های کامپیوتری, مقالات کامپیوتر و تکنولوژی

آموزش بازگشت به تنظیمات کارخانه در ویندوز 10

بازگشت به تنظیمات کارخانه در ویندوز 10

اگر سیستم شما کند است یا هنگ کرده، می‌توانید ریست فکتوری کنید. بازنشانی تنظیمات سیستم ویندوز ۱۰ به تنظیمات اولیه، که به تنظیمات کارخانه مصطلح شده، کار بسیار ساده‌ای است. در این بخش می خواهیم نحوه بازگشت به تنظیمات کارخانه در ویندوز 10 را به شما عزیزان آموزش دهیم.

بازگشت به تنظیمات کارخانه در ویندوز 10

برای ریست ویندوز ۱۰ بدون حذف برنامه ها روی منوی استارت کلیک کنید و Settings را بزنید. Update & Security را انتخاب کنید. سپس روی Recovery کلیک کنید. از سمت راست و زیر بخش Reset this PC روی Get started کلیک کنید. در صفحه باز شده روی Keep my files بزنید. روی Next بزنید. روی گزینه List of apps to be removed بزنید. در این بخش می‌توانید برنامه‌هایی را که حذف خواهند شد، مشاهده کنید. این برنامه‌ها را می‌توانید پس از ریست فکتوری دوباره نصب کنید.

روی Back بزنید. سپس روی Reset کلیک کنید. سیستم شما ریست خواهد شد. این فرایند کمی زمان می‌برد. پس از تنظیمات کارخانه و ریست ویندوز ۱۰، باید آپدیت ویندوز ۱۰ را نصب کنید. وارد Settings و سپس Update & Security شوید. روی Windows Update بزنید و روی Check for updates از سمت راست کلیک کنید.

ویندوز آپدیت خواهد شد. حال باید درایورها را چک کنید. برای این کار روی منوی Start کلیک کنید. Device Manager را جستجو کنید و روی آن کلیک کنید. نباید Other devices وجود داشته باشد. زیرا این بخش نشان‌دهنده این است که برخی درایورها شناسایی نشده‌اند. در چنین حالتی باید درایورهای این چنینی را به روزرسانی کنید. در آخر نیز باید برنامه‌های خود را نصب کنید.

این مطلب را هم ببینید
آموزش رفع مشکل پخش نشدن فیلم در ویندوز

پاک کردن تمامی اطلاعات

اگر از خود می‌پرسید که چگونه ویندوز ۱۰ را مثل روز اول کنیم؟ باید بگوییم که بهتر است برای این هدف تمامی اطلاعات خود را حذف کنید. به Settings و سپس Update & Security بروید. از سمت چپ روی Recovery کلیک کنید. سپس زیر بخش Reset this PC روی Get started کلیک کنید. برای فکتوری ریست ویندوز ۱۰ به صورت کامل، روی Remove everything کلیک کنید. روی Change settings بزنید.

علامت Data erasure و Data drives را روشن کنید. این کار اختیاری است و به درد زمانی می‌خورد که می‌خواهید لپ تاپ خود را بفروشید یا به فرد دیگری بدهید. روی Confirm بزنید. سپس می‌توانید روی Show me the list of drives that will be affected کلیک کنید تا درایوهایی را که پاک خواهند شد، مشاهده کنید. روی Back بزنید. روی Next کلیک کنید. سپس روی Reset بزنید. در آخر درایوها پاک خواهند شد. پس از انجام برگشت به تنظیمات کارخانه ویندوز ۱۰، باید آپدیت‌های ویندوز ۱۰ را نصب کنید. به Settings>Update & Security>Windows Update بروید و روی Check for updates کلیک کنید.

این مطلب را هم ببینید
حمله سایبری چیست؟

زمانی که مراحل خواسته شده را انجام دهید، ویندوز آپدیت می‌شود. حال باید درایورها را بررسی کنید. روی منوی استارت کلیک کنید و Device Manager را جستجو کنید. روی نزدیک‌ترین نتیجه کلیک کنید. در این بخش نباید شاخه‌ای به نام Other devices وجود داشته باشد. این شاخه اصولا نشان‌دهنده درایورهای شناسایی نشده است.

حال باید اطلاعات شخصی خود را برگردانید. اگر از بکاپ OneDrive استفاده کرده‌اید، فایل‌ها به صورت خودکار سینک خواهند شد. اگر نه، باید خودتان این کار را انجام دهید. اگر از اطلاعات خود در هارد اکسترنال و حافظه دیگری کپی تهیه کرده‌اید، آن را به کامپیوتر خود وصل کنید. سپس File Explorer را باز کنید و This PC را از سمت چپ انتخاب کنید. زیر بخش Devices and drives روی حافظه‌ای که بکاپ اطلاعت را در خود دارد، دو بار کلیک کنید. فایل‌ها و پوشه‌های موردنظر را انتخاب کنید. Copy to را از سربرگ Home انتخاب کنید.

تمامی آن‌ها را انتقال دهید. در آخر هم برنامه‌های خود را دوباره نصب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *